Bass написа:Това е амино. Ние говорехме за протеин)
Съжалявам, не ги разпознавам много все още, съвсем нова съм в това, неподготвена май се изказвам,

Bass написа:Това е амино. Ние говорехме за протеин)
BeenieGal написа:Bass написа:Това е амино. Ние говорехме за протеин)
Съжалявам, не ги разпознавам много все още, съвсем нова съм в това, неподготвена май се изказвам,но ефектът не е ли същия
Bass написа:BeenieGal написа:Bass написа:Това е амино. Ние говорехме за протеин)
Съжалявам, не ги разпознавам много все още, съвсем нова съм в това, неподготвена май се изказвам,но ефектът не е ли същия
Мисля, че аминото спомага изграждането на естествените белтъци в организма, докато протеинът си го приемаш вече.... ъъъъ.... изграден?
BeenieGal написа:А този, който го изграждаш нали трябва да го разгради организма ти след това, за да използва необходимото му или по-скоро ти трябва само изграден, за да го включи към тези, които вече е изградило тялото и да го използва за натрупването на маса..Ох... объркващо е!
кора-бия написа:Всеки ден поне едно от храненията ми е заместено с протеинов шейк, избрал съм си продуктите на Now, вярно, че са скъпи но са качествени. Иначе наблягам на много много месо, всеки ден яйца и месо задължително, ако имам време предпочитам да ям храна, отколкото да пия протеин.
кора-бия написа:Всеки ден поне едно от храненията ми е заместено с протеинов шейк, избрал съм си продуктите на Now, вярно, че са скъпи но са качествени. Иначе наблягам на много много месо, всеки ден яйца и месо задължително, ако имам време предпочитам да ям храна, отколкото да пия протеин.
Bass написа:BeenieGal написа:А този, който го изграждаш нали трябва да го разгради организма ти след това, за да използва необходимото му или по-скоро ти трябва само изграден, за да го включи към тези, които вече е изградило тялото и да го използва за натрупването на маса..Ох... объркващо е!
Ако знаех, нямаше да питам какъв протеин да си купя във форума
BeenieGal написа:Bass написа:BeenieGal написа:А този, който го изграждаш нали трябва да го разгради организма ти след това, за да използва необходимото му или по-скоро ти трябва само изграден, за да го включи към тези, които вече е изградило тялото и да го използва за натрупването на маса..Ох... объркващо е!
Ако знаех, нямаше да питам какъв протеин да си купя във форума
Хей, Бас, открих интересно нещо topic2300.html дано ти бъде от полза, аз май допълнително си размих мозъка с това
Назад към Хранителни добавки и биопродукти
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта