Фитнес за начинаещи: протеини

Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.

Re: Фитнес за начинаещи: протеини

Мнениеот BeenieGal » 19 Май 2015, 15:20

Bass написа:Това е амино. Ние говорехме за протеин :))

Съжалявам, не ги разпознавам много все още, съвсем нова съм в това, неподготвена май се изказвам, :oops: но ефектът не е ли същия :roll:
Аватар
BeenieGal

Мнениеот Bass » 20 Май 2015, 10:58

BeenieGal написа:

Съжалявам, не ги разпознавам много все още, съвсем нова съм в това, неподготвена май се изказвам, :oops: но ефектът не е ли същия :roll:

Мисля, че аминото спомага изграждането на естествените белтъци в организма, докато протеинът си го приемаш вече.... ъъъъ.... изграден? :mrgreen:
Аватар
Bass

Мнениеот BeenieGal » 22 Май 2015, 10:57

Bass написа:
BeenieGal написа:

Мисля, че аминото спомага изграждането на естествените белтъци в организма, докато протеинът си го приемаш вече.... ъъъъ.... изграден? :mrgreen:

А този, който го изграждаш нали трябва да го разгради организма ти след това, за да използва необходимото му или по-скоро ти трябва само изграден, за да го включи към тези, които вече е изградило тялото и да го използва за натрупването на маса.. :roll: Ох... объркващо е! :lol:
Аватар
BeenieGal

Мнениеот Bass » 22 Май 2015, 11:23

BeenieGal написа:А този, който го изграждаш нали трябва да го разгради организма ти след това, за да използва необходимото му или по-скоро ти трябва само изграден, за да го включи към тези, които вече е изградило тялото и да го използва за натрупването на маса.. :roll: Ох... объркващо е! :lol:

Ако знаех, нямаше да питам какъв протеин да си купя във форума :mrgreen:
Аватар
Bass

Мнениеот кора-бия » 22 Май 2015, 11:43

Всеки ден поне едно от храненията ми е заместено с протеинов шейк, избрал съм си продуктите на Now, вярно, че са скъпи но са качествени. Иначе наблягам на много много месо, всеки ден яйца и месо задължително, ако имам време предпочитам да ям храна, отколкото да пия протеин.
кора-бия

Мнениеот Bass » 22 Май 2015, 13:39

кора-бия написа:Всеки ден поне едно от храненията ми е заместено с протеинов шейк, избрал съм си продуктите на Now, вярно, че са скъпи но са качествени. Иначе наблягам на много много месо, всеки ден яйца и месо задължително, ако имам време предпочитам да ям храна, отколкото да пия протеин.

Ми и аз така, само че не обичам да ям месо особено много.
Аватар
Bass

Мнениеот BeenieGal » 22 Май 2015, 16:46

кора-бия написа:Всеки ден поне едно от храненията ми е заместено с протеинов шейк, избрал съм си продуктите на Now, вярно, че са скъпи но са качествени. Иначе наблягам на много много месо, всеки ден яйца и месо задължително, ако имам време предпочитам да ям храна, отколкото да пия протеин.

Ооо ти си от хората с големите ръки, така ли да разбирам? :shock: :oops: :D
Аватар
BeenieGal

Мнениеот BeenieGal » 22 Май 2015, 17:00

Bass написа:
BeenieGal написа:А този, който го изграждаш нали трябва да го разгради организма ти след това, за да използва необходимото му или по-скоро ти трябва само изграден, за да го включи към тези, които вече е изградило тялото и да го използва за натрупването на маса.. :roll: Ох... объркващо е! :lol:

Хей, Бас, открих интересно нещо topic2300.html дано ти бъде от полза, аз май допълнително си размих мозъка с това :mrgreen:
Аватар
BeenieGal

Мнениеот Bass » 25 Май 2015, 09:53

BeenieGal написа:
Bass написа:

Хей, Бас, открих интересно нещо topic2300.html дано ти бъде от полза, аз май допълнително си размих мозъка с това :mrgreen:

Ей сега ще видя, мерси :D
Аватар
Bass

Мнениеот mangusta » 27 Май 2015, 15:59

Друг потребител във форума беше писал: например - в скумрия, леща, соя, фасул, кашкавал, тиквани семки, фъстъци, ленено семе, например, се съдържат много повече протеини, отколкото в месото...
Мисля, че това може да ти бъде от помощ :!:
mangusta

ПредишнаСледваща

Назад към Хранителни добавки и биопродукти