Правила на форума
Добави отговор

Re: Без секс – 2 месеца, как ще ни се отрази?

03 Юли 2015, 11:19

Loreyn написа:
Gorica23 написа:Никой не е казал, че трябва да легнеш след първа среща, но ние не сме тийнейджъри, а зрели хора. Не си представям да започна връзка и да му кажа, че няма да правим 2 месеца секс по каквито и да било причини, камоли здравословни. Стоиш си вкъщи тогава, а не сваляш хората.

Ххаха добре ги насоли, Горица, ама така си е, въпреки че за всяко нещо си има изключение :idea:

Така е, споделям моята гледна точка. :)

03 Юли 2015, 14:41

Нямам думи просто, но това е абсурдно, значи като се окаже, че си болен след започването на връзката казваш чао и това е, защото си негоден за употреба?! Признавам си, че не приемам светът да се върти чак толкова около секса. :shock:

03 Юли 2015, 15:35

Напълно подкрепям, първо трябва да се направят пълни изследвания, които да докажат здравето на жената и тогава да тръгва по гаджета. :mrgreen:

03 Юли 2015, 16:00

svetlozara написа:Напълно подкрепям, първо трябва да се направят пълни изследвания, които да докажат здравето на жената и тогава да тръгва по гаджета. :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol: Стига глупости, но е смешно де;)

06 Юли 2015, 13:29

Хахаха, големи буквалисти сте... :) :) :)

06 Юли 2015, 14:59

Gorica23 написа:Хахаха, големи буквалисти сте... :) :) :)

:lol: :lol: :lol: :lol:
Аз като прочета нещо подобно, каквото е казала Svetlozara и се сещам, бях прочела в един форум, една жена съветваше да се къса с гаджето, чак след като дойде цикъла! :lol: :lol: :lol: :lol: Застраховка против забременяване. :lol:

07 Юли 2015, 12:51

Monika_Spasova написа:
Gorica23 написа:Хахаха, големи буквалисти сте... :) :) :)

:lol: :lol: :lol: :lol:
Аз като прочета нещо подобно, каквото е казала Svetlozara и се сещам, бях прочела в един форум, една жена съветваше да се къса с гаджето, чак след като дойде цикъла! :lol: :lol: :lol: :lol: Застраховка против забременяване. :lol:

Не мога да повярвам, че това е истина, така ли се къса с гаджето, правиш каквото трябва, и аако има бебе какво?!

07 Юли 2015, 15:42

Е тази жена явно се е изявявала като ковра гид :D Друго логично обяснение не виждам :D

08 Юли 2015, 13:42

Аз не издържам, просто не мога, особено в такъв момент на опознаване, когато сексът ти е най-сладък :idea:

09 Юли 2015, 10:45

Ginger написа:Аз не издържам, просто не мога, особено в такъв момент на опознаване, когато сексът ти е най-сладък :idea:

После гадно ли става? :D Но и аз съм съгласен, ако може секс от първата среща ежедневно най-добре и до 2-рия месец да се свършва всичко. :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 68