24 Юли 2015, 06:25
24 Юли 2015, 07:42
Monika_Spasova написа:Не знам как можахте да го измислите, че казвам по 2-3 пъти да се използва един и същи презерватив, но благодаря за оценката, че съм малоумна, явно.
Имах предвид точно както са казали, че се спира ползването на презервативи, след като са правили секс няколко пъти (с различни презервативи, надявам се!).
Тогава вече решаваме, че работата е сигурна и опасност от нищо няма, което не е така, после се стига до болести и нежелана бременност......
24 Юли 2015, 08:55
27 Юли 2015, 17:55
Lisica написа:Не бих се учудила ако има индивиди, които си повтарят презервативите, знам за случаи, при които не се подменя презерватива с нов, ако решат да повторят процедурата, направо както си е, не мога да си го обясня как го правят тоя номер и с какъв акъл!
28 Юли 2015, 12:08
mix_twix написа:Lisica написа:Не бих се учудила ако има индивиди, които си повтарят презервативите, знам за случаи, при които не се подменя презерватива с нов, ако решат да повторят процедурата, направо както си е, не мога да си го обясня как го правят тоя номер и с какъв акъл!
еха, това е направо висш пилотаж по простотия, евала им правя !![]()
Но да ти кажа честно не вярвам, че има и чак толкова големи идиоти, разбирам да тръгнат да го мият пак ще съм по-съгласен.
29 Юли 2015, 13:25
29 Юли 2015, 13:40
Gorica23 написа:До сълзи ме докарахте![]()
![]()
![]()
Да се внимава с мексиканците...
29 Юли 2015, 13:44
BeenieGal написа:Gorica23 написа:До сълзи ме докарахте![]()
![]()
![]()
Явно, че не са стока, ама то си е донякъде и наша грешката, защото и ние трябва да си носиме винаги, ейтака за всеки случай
29 Юли 2015, 14:34
Gorica23 написа:BeenieGal написа:Gorica23 написа:До сълзи ме докарахте![]()
![]()
![]()
Явно, че не са стока, ама то си е донякъде и наша грешката, защото и ние трябва да си носиме винаги, ейтака за всеки случай
То не се знае дали ще иска от нашите, след толкова пране...
29 Юли 2015, 14:43