mangusta написа:Pacienti написа:Нормално е след раждане да намалее секса, но 2г. абсурд!
Даже е по-стимулиращо с деца, започваш да изпробваш нови територии, като кухненският плод или дрешника защото спят в леглото ни.
Ммм в дрешника звучи меко и удобно, от последния път на плота, все още имам синини![]()
Локумът написа:Важното е да си спите в едно легло, тогава от секс не може да се избяга и си лягайте горе долу по едно и също време. Случвало ми се е приятели се оплачат, ама жените им си лягат в 11ч те си лягат в 2 и после викат не правим секс, е те кво очакват, да им се нахвърли докато те гледат кеч ли?С жената си правим редовен секс
Pipilota написа:Как мразя сутрешния секс!Сутрин си мечтая за кафе, паста за зъби и душ, а не други неща.
И защо той спи и те буди след твоята късна смяна, не е ли същото?!? Той да си спи, а ти да си на разположение да правиш секс с него, преди да тръгне на работа.. тцтцтцтцт
Pipilota написа:Как мразя сутрешния секс!Сутрин си мечтая за кафе, паста за зъби и душ, а не други неща.
И защо той спи и те буди след твоята късна смяна, не е ли същото?!? Той да си спи, а ти да си на разположение да правиш секс с него, преди да тръгне на работа.. тцтцтцтцт
Pacienti написа:Pipilota написа:Как мразя сутрешния секс!Сутрин си мечтая за кафе, паста за зъби и душ, а не други неща.
Аз много го обичам, може би защото напоследък рядко го практикуваме, че децата стават първи...
marsu написа:Тези деца често объркват плановете на родителите си. Моя приятелка ми сподели, понеже нейните деца са още малки, че хитро влизат двамата в банята, понеже децата все още ги къпят те, то мъниците дори се радват, че са оставени малко на саме пред телевизора, докато родителите им се забавляват под душа.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта