Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
12 Фев 2016, 16:42
изборът на добър дерматолог е ключов момент. и не само добър, но и коректен. такъв, който правилно да те посъветва за нещата. какво точно да си направиш,дали е подходящо за теб и т. н. доколкото съм запозната доктор Каляшева има такъв подход.
15 Фев 2016, 16:32
pravilno написа:Проблемът е да намериш наистина добър дерматолог. Например ако досега не си ходил как да се ориентираш?
По - добър начин от личния контакт няма, т.е. отиваш на преглед и по начина, по който протече, може да се ориентираш дали лекаря е отговорен. Да отдели достатъчно време за да обясни какво представляват процедурите, дали са подходящи за теб и да не ти спести негативите, ако има такива.
07 Мар 2016, 17:16
Абсолютно споделям двете горни мнения! И аз имах добри отзиви, когато тръгнах да си търся дерматолог, но чак когато отидох и усетих докторското отношението при консултацията се убедих, че ще ми помогне.
07 Мар 2016, 17:39
По големите градове ясно и лесно. :) не знам дали питах все си мисля, че в някоя друга тема видях този въпрос, но все пак - дерматолог, който се занимава активно с лечение на кожни проблеми, извършва ли козметични манипулации или се търси друг вид дерматолог?
08 Мар 2016, 14:02
А пък аз май писах и там, но щом питаш - и тук ще кажа :) За козметичните манипулации е добре дерматологът, при който отидеш да си има отношение и към естетичната дерматология. Той, освен за лечение, има по-специализирани умения и познания за козметичните продукти, за ефекта, за извършване на процедурите и тн
08 Мар 2016, 15:07
Ако се търси добър козметичен дерматолог, ако мога да го нарека така, то трябва да се избира в големите градове - София, Варна, Пловдив, по другите места, не мисля, че имат почва такива дерматолози.
09 Мар 2016, 14:32
rabotnata pchela написа:По големите градове ясно и лесно. :) не знам дали питах все си мисля, че в някоя друга тема видях този въпрос, но все пак - дерматолог, който се занимава активно с лечение на кожни проблеми, извършва ли козметични манипулации или се търси друг вид дерматолог?
Според мен не трябва да се делят двете неща, защото кожния ми лекар е запознат със здравословното ми състояние, имам ли заболявания, алергична ли съм и т.н. и следователно знае кои е удачно за мен като разкрасителни процедури.
09 Мар 2016, 15:09
Gorica23 написа:rabotnata pchela написа:По големите градове ясно и лесно. :) не знам дали питах все си мисля, че в някоя друга тема видях този въпрос, но все пак - дерматолог, който се занимава активно с лечение на кожни проблеми, извършва ли козметични манипулации или се търси друг вид дерматолог?
Според мен не трябва да се делят двете неща, защото кожния ми лекар е запознат със здравословното ми състояние, имам ли заболявания, алергична ли съм и т.н. и следователно знае кои е удачно за мен като разкрасителни процедури.
Но ако той самия не разполага с възможности да прилага такива козметични процедури, или няма таква възможност?!
10 Мар 2016, 15:45
Monika_Spasova аз точно това исках да кажа. Че ако искаш някаква естетична процедура при дерматолог, трябва да избереш такъв, който се занимава и с естетична, освен лекуването на заболявания. Те си имат и уменията и апаратурата.
04 Апр 2016, 15:45
Monika_Spasova написа:Gorica23 написа:rabotnata pchela написа:По големите градове ясно и лесно. :) не знам дали питах все си мисля, че в някоя друга тема видях този въпрос, но все пак - дерматолог, който се занимава активно с лечение на кожни проблеми, извършва ли козметични манипулации или се търси друг вид дерматолог?
Но ако той самия не разполага с възможности да прилага такива козметични процедури, или няма таква възможност?!
Значи няма опита да прилага тези процедури, защото освен знания си трябва и опит. Аз се доверявам на лекари, които инвестират време и пари за да се развиват.