Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Дали топим калории, докато изпълняваме домакинските си задължения?

01 Юли 2015, 17:05

Ами добре си звучи, факт ;)

22 Юли 2015, 14:44

kauda написа:
svetlozara написа:Е чак толкова да се мятаме ли, кому е необходимо, предпочитам да ида на фитнес ;)

А ако нямаш време за фитнес можеш да си намериш варианти и за вкъщи, нали? :)

Винаги имам време и желание за фитнес, не си представям как ще правя стабилни крака с чистене с парцала! :lol:

22 Юли 2015, 15:48

като имаш 2 хлапета да ти реват и ангажиран мъж ще видиш как ще търкаш с парцала и ще се молиш да ти помогне в свалянето на килограми.

22 Юли 2015, 16:54

svetlozara написа:
kauda написа:
svetlozara написа:Е чак толкова да се мятаме ли, кому е необходимо, предпочитам да ида на фитнес ;)

Винаги имам време и желание за фитнес, не си представям как ще правя стабилни крака с чистене с парцала! :lol:

От това се сетих, че бях видяла един пост от сорт на това, че днес усещам, трябва да чистя, но ще почета и ще ми мине, та и твоето така, ще се раздвижиш и тези неприятни усещания ще си отминат :mrgreen:

22 Юли 2015, 20:10

MerryPop написа:
svetlozara написа:
kauda написа:[quote="svetlozara"]Е чак толкова да се мятаме ли, кому е необходимо, предпочитам да ида на фитнес ;)

Винаги имам време и желание за фитнес, не си представям как ще правя стабилни крака с чистене с парцала! [emoji38]

От това се сетих, че бях видяла един пост от сорт на това, че днес усещам, трябва да чистя, но ще почета и ще ми мине, та и твоето така, ще се раздвижиш и тези неприятни усещания ще си отминат :mrgreen:[/quote]
Доработи ли ти се седни и си почини докато ти мине нали знаеш! [emoji38]

23 Юли 2015, 12:46

Всичко може да спомогне да се свали някой друг килограм, щом не е само лежане и спане не виждам какъв може да е проблема!

23 Юли 2015, 16:33

Monika_Spasova написа:Всичко може да спомогне да се свали някой друг килограм, щом не е само лежане и спане не виждам какъв може да е проблема!

Да, то това е основното да не лежиш, колкото повече се движиш, толкова повече ти се правят разни неща, а и се стяга човек, влиза във форма по един или друг начин :idea:

24 Юли 2015, 15:41

Наистина движението поражда желание за още повече движение, както апетита идва с яденето и желанието за сън със спането! :) Така че ограничете вредните навици и наблегнете на полезните! :)

24 Юли 2015, 17:04

Ако чистим повече може и да ги стопим, на мен не ми е силната страна чистенето. :lol:

26 Юли 2015, 08:48

rabotnata pchela написа:Ако чистим повече може и да ги стопим, на мен не ми е силната страна чистенето. :lol:

А ето го предимството да имаш малко дете - винаги у вас ще има нещо за прибиране! :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7