Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Дали топим калории, докато изпълняваме домакинските си задължения?

17 Дек 2015, 18:04

Pipilota написа:Защото тогава развиваме кулинарния си талант нали се сещате! :) но пък и после има нужда от мнооого повече чистене, но не мисля, че миенето на чинии много помага за добрата фигура ;)

Хахаха :) Ехх, майчинство, майчинство. :) Освен, ако нямаме градина от 2 декара не виждам как ще се стопим, докато въртим парцала изкъщи.

18 Дек 2015, 11:37

Rali_hr написа:
Pipilota написа:Защото тогава развиваме кулинарния си талант нали се сещате! :) но пък и после има нужда от мнооого повече чистене, но не мисля, че миенето на чинии много помага за добрата фигура ;)

Хахаха :) Ехх, майчинство, майчинство. :) Освен, ако нямаме градина от 2 декара не виждам как ще се стопим, докато въртим парцала изкъщи.

Това, че при някои е по-трудно, не означава, че е невъзможно, то покрай детето си има достатъчно търчене, като включиш и чистенето, съвсем ти се запълва програмата за отслабване.

18 Дек 2015, 12:46

svetlozara написа:
Monika_Spasova написа:
rabotnata pchela написа:Ако чистим повече може и да ги стопим, на мен не ми е силната страна чистенето. :lol:

А ето го предимството да имаш малко дете - винаги у вас ще има нещо за прибиране! :)

Трябва доста да оставите да изцапа, че да се постигне чак топене на калории! Значи извода е, че всички трябва да станете мърлячи.

Ааа, не е така. аз обичам да чистя когато съм ядосана, хич не чакам да се измърси. :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 3, 4, 5, 6, 7