05 Авг 2015, 13:25
Monika_Spasova написа:rabotnata pchela написа:Ако чистим повече може и да ги стопим, на мен не ми е силната страна чистенето.
А ето го предимството да имаш малко дете - винаги у вас ще има нещо за прибиране!
05 Авг 2015, 14:56
svetlozara написа:Monika_Spasova написа:rabotnata pchela написа:Ако чистим повече може и да ги стопим, на мен не ми е силната страна чистенето.
А ето го предимството да имаш малко дете - винаги у вас ще има нещо за прибиране!
Трябва доста да оставите да изцапа, че да се постигне чак топене на калории! Значи извода е, че всички трябва да станете мърлячи.
06 Авг 2015, 10:37
dDedov написа:svetlozara написа:Monika_Spasova написа:А ето го предимството да имаш малко дете - винаги у вас ще има нещо за прибиране!
Трябва доста да оставите да изцапа, че да се постигне чак топене на калории! Значи извода е, че всички трябва да станете мърлячи.
Абе вие така говорите, защото не сте чистили след като съм готвил, не ти трябва да не чистиш много време, а повече старание в цапането![]()
06 Авг 2015, 10:41
06 Авг 2015, 11:38
Andrey написа:Аз затова избягвам да чистя, мойта все мрънка, че като готвя било бомба после, за тва съм я оставил тя да се занимава с това нещо, а аз готвя само на барбекюто на терасата, ама за там тя е казала, че няма да чисти и се налага да си го пазя.
06 Авг 2015, 12:49
06 Авг 2015, 15:01
Slavena написа:и аз като готвя не винаги ми се получава да е чисто и какво от това, всичко може да бъде почистено, няма нужда от драми.
06 Авг 2015, 16:44
07 Авг 2015, 11:22
miron написа:Ей такава жена искам, дето да ми чисти, да ми пере и да ми готви ехх, ама и да е тиха бе!Истинско щастие, да е родила през юни, че да може да ходи на село да копае след това.
07 Авг 2015, 13:42
Ginger написа:miron написа:Ей такава жена искам, дето да ми чисти, да ми пере и да ми готви ехх, ама и да е тиха бе!Истинско щастие, да е родила през юни, че да може да ходи на село да копае след това.
Абе момче, какви неща говориш, ти сериозно ли? Че и през юни да е родила![]()
![]()
![]()
![]()