Yarost написа:не мисля. особено, ако сметнем за необходимо да оближем купата, в която сме разбили кекса.
хахахаха даа, права си, а това е част от домашните задължения - да сготвиш!
Yarost написа:не мисля. особено, ако сметнем за необходимо да оближем купата, в която сме разбили кекса.
svetlozara написа:След като се видях с една приятелка, която не бях вижадла година и я гледам колко се е ошишлака и сподели, че изобщо не се движи бих се съгласила че и да чисти ще и свърши работа повече, отколкото това в което е в момента превърната.
Fancy написа:Ако вече и чистенето сложим към упражненията, то и придвижането до хладилника ще се смята за упражнение
Jully написа:Fancy написа:Ако вече и чистенето сложим към упражненията, то и придвижането до хладилника ще се смята за упражнение
както и хапването! Но хайде, ако се грижим за голяма къща, то са си доста изхабени калории в чистенето ѝ!
Jully написа:Fancy написа:Ако вече и чистенето сложим към упражненията, то и придвижането до хладилника ще се смята за упражнение
както и хапването! Но хайде, ако се грижим за голяма къща, то са си доста изхабени калории в чистенето ѝ!
Mon_ton написа:Jully написа:Fancy написа:Ако вече и чистенето сложим към упражненията, то и придвижането до хладилника ще се смята за упражнение
Така е, изисква си грижа, а и жените след раждането имат едно предимство, че стоят вкъщи и по цял ден някой им прави кочина и си чистят и чистят.. :) Но лошото е, че се готви в пъти повече, така че домашния фитнес не извайва фигура, апо-скоро заглажад косъма.
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта