Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
11 Авг 2015, 10:20
Това много клекове ще има да се правят, докато се мият прпозорците, за да има някой по-голям ефект, ама все е нещо
11 Авг 2015, 12:05
mix_twix написа:Това много клекове ще има да се правят, докато се мият прпозорците, за да има някой по-голям ефект, ама все е нещо

ти представи си каква ще е радост за окото само!
17 Авг 2015, 17:07
Локумът написа:mix_twix написа:Това много клекове ще има да се правят, докато се мият прпозорците, за да има някой по-голям ефект, ама все е нещо

ти представи си каква ще е радост за окото само!

Е, как няма да е радост, първо ти начесва егото, щото моята жена видиш ли как чисти и второ ама колко по-готина става като се поти!
03 Сеп 2015, 16:24
Страшна работа ще е, само да не дойде мускулната треска и зверското изнервяне, че тогава удоволствието ще се изпари.
03 Сеп 2015, 16:36
mix_twix написа:Страшна работа ще е, само да не дойде мускулната треска и зверското изнервяне, че тогава удоволствието ще се изпари.
Стига гледа все лошото де!

Може да не ѝ е гадно.
04 Сеп 2015, 09:44
Аз все си мисля, че основното ми занимание трябва да е чиснетено, че да сваля някой милиграм с тази дейност. Моята работа е свързана със стоене седнала по цял ден, не мога да кажа, че изобщо съм свалила нещо, въпреки че у нас чистя и то завидно добре.
04 Сеп 2015, 12:06
Pipilota написа:Аз все си мисля, че основното ми занимание трябва да е чиснетено, че да сваля някой милиграм с тази дейност. Моята работа е свързана със стоене седнала по цял ден, не мога да кажа, че изобщо съм свалила нещо, въпреки че у нас чистя и то завидно добре.

Е, ти пък, старай се да чистиш всеки ден и по много де, какво се правиш?
04 Сеп 2015, 13:34
Аз си поддържам фигурата с чистене и разходки. За моите 40+ изглеждам и се чувствам много добре, така че може би не е зле малко по-чевръсто да шетате момичета.
08 Сеп 2015, 12:53
Ваня Стойчева написа:Аз си поддържам фигурата с чистене и разходки. За моите 40+ изглеждам и се чувствам много добре, така че може би не е зле малко по-чевръсто да шетате момичета.
И това е ещо, малко могат да се похвалят с добра фигура и малко натоварване, особено пък безработна жена
08 Сеп 2015, 15:02
не мисля. особено, ако сметнем за необходимо да оближем купата, в която сме разбили кекса.