Какво предпочитате за празниците, подарък или пари?

Re: Какво предпочитате за празниците, подарък или пари?

Мнениеот Snejna » 30 Окт 2015, 15:53

Ginger написа:Да, ако си решил да правиш жест - направи го, независимо от размера, ама така да си искаме подаръците... безумно е, никога не се е случвало подобно нещо, направо се срамувам да си помисля, че има такива хора, които действат семейството си по този начин :oops:

Какво значи да си искаме подаръците? :) аз мисля, че когато те попитат какво предпочиташ - подарък или пари, или какъв подарък е далеч по-добре, отколкото да ти стоварят 1 тон боклуци, които да изхвърлиш. Какво лошо има, това лесно може да се направи между близки хора, а и аз не видях някой да казва, аз си искам ей тва от хората, независимо те питали ли са или не са. Замисли се малко преди да изкарваш всички злобари, моля ти се!
Аватар
Snejna

Мнениеот Lisandra » 30 Окт 2015, 17:24

Може и безумно да е, но съм си харесала едни чисто женски работи, искам да се разкрася. Напоследък съм се занемарила и като се погледна, не ми харесва това, което виждам.
Lisandra

Мнениеот Ginger » 30 Окт 2015, 18:03

Lisandra написа:Може и безумно да е, но съм си харесала едни чисто женски работи, искам да се разкрася. Напоследък съм се занемарила и като се погледна, не ми харесва това, което виждам.

Не можеш ли сама да се погрижиш за това, все пак сама си го направила това... "занемаряване", аз не смятам, че това са подаръци или поне не в истинския смисъл на думата! :twisted:
Ginger

Мнениеот Elica » 30 Окт 2015, 22:23

Разни хора, разни идеали, както се казва. :) За някои външния вид и козметичните процедури са много важни, други ги смятат за откровена глупост! Няма лошо, подаръкът трябва да носи удоволствие и наслада на този, който го получава, а какъв е е личен избор, ако има кой да се вслуша в него! :)
Аватар
Elica

Мнениеот Malina » 02 Ное 2015, 20:06

Честно да ви кажа, нямам предпочитания. Много често някои родители на децата ни подаряват нещо, достатъчен е жеста:)
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот Pipilota » 03 Ное 2015, 10:39

Не си подаряваме отдавна никакви неща с роднините, приятели и подобни. Живеем в трудни времена и подаръците са ни символични. Предпочитам подарък пред парите, все пак сумата не е голяма и няма да я използвам за нищо полезно, а те ще включат малко изобретателност и ще измислят нещо. По-хубаво е! :)
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот S_Milenska » 03 Ное 2015, 13:18

Пари, разбира се! :) По-добре пари, отколкото някаква друга глупост. :)
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Snejna » 03 Ное 2015, 13:58

magda написа:Аз обожавам да ме изненадват, няма значение дали ще е с дъвка, или с голям подарък, затова и не мога да си представя някой да ме пита какъв подарък искам

Така е, а и винаги може да се намери нещо изгодно и интересно дори и за 10лв., а на мен лично ще ми е неприятно, ако дам за подарък 10лв. докато иначе не се знае и старанието и желанието е предостатъчно.
Аватар
Snejna

Мнениеот Локумът » 24 Ное 2015, 14:26

Snejna написа:
magda написа:Аз обожавам да ме изненадват, няма значение дали ще е с дъвка, или с голям подарък, затова и не мога да си представя някой да ме пита какъв подарък искам

Така е, а и винаги може да се намери нещо изгодно и интересно дори и за 10лв., а на мен лично ще ми е неприятно, ако дам за подарък 10лв. докато иначе не се знае и старанието и желанието е предостатъчно.

Всеки според възможностите си, но и за мисля, че е по-добре да е подарък отколкото пари. Ся ако сумата ще е голяма по-добре парите разбира се, отколкото някоя глупост ;)
Аватар
Локумът

Мнениеот Lisica » 24 Ное 2015, 15:34

Ако събирам за нещо голямо, разбира се , че предпочитам пари, ако ще и 5 лева да са :)
Аватар
Lisica

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски