Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как си угаждате в зимно време?

20 Ное 2015, 12:21

Anka написа:Ако гаджето ви е готово на подобни неща, с опитвания по магазини и подобни ще е супер. Моят приятел и с танк не мог да го казарам. Той отказва да влиза в големи магазини като Била, Кауфланд, Метро, а какво остава да обикаля и да яде. :lol:

Къде го намери такъв? Брат ми е от този тип, може да отиде да остави 100лв в квартален магазин, но няма да отиде дас и купи нещо различно или на далавера.. цтъцттц.

А що се отнася, моят мъж е голям любител не на сирената, за него това е абсолютно излишно, но виж на мезетата е друго. Напълнил е хладилника с пастърма за Коледа :lol: :lol: :lol: И сега се гласи още да прави, отделно му дай и малко чийзкейк и може да си живее с кеф! Няма как да го цакам със сирена, но той е достатъчно добър да купува за мен. :inlove:

24 Ное 2015, 15:02

rabotnata pchela написа:
Anka написа:Ако гаджето ви е готово на подобни неща, с опитвания по магазини и подобни ще е супер. Моят приятел и с танк не мог да го казарам. Той отказва да влиза в големи магазини като Била, Кауфланд, Метро, а какво остава да обикаля и да яде. :lol:

Къде го намери такъв? Брат ми е от този тип, може да отиде да остави 100лв в квартален магазин, но няма да отиде дас и купи нещо различно или на далавера.. цтъцттц.

А що се отнася, моят мъж е голям любител не на сирената, за него това е абсолютно излишно, но виж на мезетата е друго. Напълнил е хладилника с пастърма за Коледа :lol: :lol: :lol: И сега се гласи още да прави, отделно му дай и малко чийзкейк и може да си живее с кеф! Няма как да го цакам със сирена, но той е достатъчно добър да купува за мен. :inlove:

Ние с моя приятел заздравихме връзката на общ пазар, в началото е много полезно, опознавате вкусовете си, има атмосфера на споделяне, романтика даже...

24 Ное 2015, 15:31

Е, това е хубаво наистина. Но зависи много от човека, има такива, които наистина не обичат да пазаруват и го смятат за напрежение, други си падат по това, важното е да се успее да се наместят хората помежду си :)

24 Ное 2015, 18:04

Gorica23 написа:
rabotnata pchela написа:Къде го намери такъв? Брат ми е от този тип, може да отиде да остави 100лв в квартален магазин, но няма да отиде дас и купи нещо различно или на далавера.. цтъцттц.

Ние с моя приятел заздравихме връзката на общ пазар, в началото е много полезно, опознавате вкусовете си, има атмосфера на споделяне, романтика даже...

И ние сме така, абсолютно винаги ходим заедно до магазина, никой никога не купува нещо сам, просто ни се превърна в традиция, дори и за хляб да слизаме, то винаги сме двамата!

25 Ное 2015, 15:13

ха-ха. е няма кой знае колко да го изтормозиш. във Фантастико нещата са по-поносими и приятни за дегустация. :lol: :lol:

25 Ное 2015, 17:11

Има ги и такива, които са по-срамежливи и сякаш не искат да пазаруват и аз имам такъв познат, стои и чака жена си в колата ако ще и 1 час!

25 Ное 2015, 18:11

Snejna написа:Има ги и такива, които са по-срамежливи и сякаш не искат да пазаруват и аз имам такъв познат, стои и чака жена си в колата ако ще и 1 час!

От какво се стамуват, пазара си е семейно приключение, винаги има някакви дегустации, хапнеш сиренце, пийнеш винце, ако ме чака отвън ще изпусне удоволствието на споделянето , а и след пазар винаги сядаме някъде, превърнало се е в традиция. :)

25 Ное 2015, 18:25

Pacienti написа:
Snejna написа:Има ги и такива, които са по-срамежливи и сякаш не искат да пазаруват и аз имам такъв познат, стои и чака жена си в колата ако ще и 1 час!

От какво се стамуват, пазара си е семейно приключение, винаги има някакви дегустации, хапнеш сиренце, пийнеш винце, ако ме чака отвън ще изпусне удоволствието на споделянето , а и след пазар винаги сядаме някъде, превърнало се е в традиция. :)

Мммм много приятно звучи, това не съм го предлагала на мъжа ми, обикновено той се занимава с децата, докато аз вършея някоя от големите вериги и се връщам по най-бързия начин.

26 Ное 2015, 15:26

знам за такива мъже,които хич не обичат са влизат в маркетите. даже се изнервят и се карат с жените си като влезнат. такива заслужават да им оставиш цялата домакинска работа ня тях. :lol:
нищо не му пречи да влезе в магазина,и без това, това което ще се вземе ще влезне в неговия стомах. :lol:

26 Ное 2015, 15:47

annamaria написа:знам за такива мъже,които хич не обичат са влизат в маркетите. даже се изнервят и се карат с жените си като влезнат. такива заслужават да им оставиш цялата домакинска работа ня тях. :lol:
нищо не му пречи да влезе в магазина,и без това, това което ще се вземе ще влезне в неговия стомах. :lol:

Права си, много са гадни, а и имат най-големи претенции какво да се готви, ужас направо!
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 4, 5, 6, 7, 8