20 Ное 2015, 12:21
Anka написа:Ако гаджето ви е готово на подобни неща, с опитвания по магазини и подобни ще е супер. Моят приятел и с танк не мог да го казарам. Той отказва да влиза в големи магазини като Била, Кауфланд, Метро, а какво остава да обикаля и да яде.
24 Ное 2015, 15:02
rabotnata pchela написа:Anka написа:Ако гаджето ви е готово на подобни неща, с опитвания по магазини и подобни ще е супер. Моят приятел и с танк не мог да го казарам. Той отказва да влиза в големи магазини като Била, Кауфланд, Метро, а какво остава да обикаля и да яде.
Къде го намери такъв? Брат ми е от този тип, може да отиде да остави 100лв в квартален магазин, но няма да отиде дас и купи нещо различно или на далавера.. цтъцттц.
А що се отнася, моят мъж е голям любител не на сирената, за него това е абсолютно излишно, но виж на мезетата е друго. Напълнил е хладилника с пастърма за Коледа![]()
![]()
И сега се гласи още да прави, отделно му дай и малко чийзкейк и може да си живее с кеф! Няма как да го цакам със сирена, но той е достатъчно добър да купува за мен.
24 Ное 2015, 15:31
24 Ное 2015, 18:04
Gorica23 написа:rabotnata pchela написа:Къде го намери такъв? Брат ми е от този тип, може да отиде да остави 100лв в квартален магазин, но няма да отиде дас и купи нещо различно или на далавера.. цтъцттц.
А що се отнася, моят мъж е голям любител не на сирената, за него това е абсолютно излишно, но виж на мезетата е друго. Напълнил е хладилника с пастърма за Коледа![]()
![]()
И сега се гласи още да прави, отделно му дай и малко чийзкейк и може да си живее с кеф! Няма как да го цакам със сирена, но той е достатъчно добър да купува за мен.
Ние с моя приятел заздравихме връзката на общ пазар, в началото е много полезно, опознавате вкусовете си, има атмосфера на споделяне, романтика даже...
25 Ное 2015, 15:13
Anka написа:Ако гаджето ви е готово на подобни неща, с опитвания по магазини и подобни ще е супер. Моят приятел и с танк не мог да го казарам. Той отказва да влиза в големи магазини като Била, Кауфланд, Метро, а какво остава да обикаля и да яде.
25 Ное 2015, 17:11
25 Ное 2015, 18:11
Snejna написа:Има ги и такива, които са по-срамежливи и сякаш не искат да пазаруват и аз имам такъв познат, стои и чака жена си в колата ако ще и 1 час!
25 Ное 2015, 18:25
Pacienti написа:Snejna написа:Има ги и такива, които са по-срамежливи и сякаш не искат да пазаруват и аз имам такъв познат, стои и чака жена си в колата ако ще и 1 час!
От какво се стамуват, пазара си е семейно приключение, винаги има някакви дегустации, хапнеш сиренце, пийнеш винце, ако ме чака отвън ще изпусне удоволствието на споделянето , а и след пазар винаги сядаме някъде, превърнало се е в традиция. :)
26 Ное 2015, 15:26
26 Ное 2015, 15:47
annamaria написа:знам за такива мъже,които хич не обичат са влизат в маркетите. даже се изнервят и се карат с жените си като влезнат. такива заслужават да им оставиш цялата домакинска работа ня тях.![]()
нищо не му пречи да влезе в магазина,и без това, това което ще се вземе ще влезне в неговия стомах.