Как си угаждате в зимно време?

Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.

Re: Как си угаждате в зимно време?

Мнениеот Lisandra » 12 Ное 2015, 17:41

Колкото по-миризливо, толкова по-скъпо, доколкото си спомням от предишното цените са промоционални, преди празниците може да заредим хладилника.
https://web.facebook.com/BavarskaKuhnia/
Lisandra

Мнениеот Jully » 12 Ное 2015, 17:43

Mon_ton написа:Е те мъжете трябва да плащат за такива специални вечери, така че какво го мислиш ти. :)

Е не е така, ако иска тя да го зарадва, то ясно, че трябва тя да плаща. А и то няма лошо де, в крайна сметка в това положение не се търсят само парите, а най-вече удовлетворението. :)
Аватар
Jully

Мнениеот annamaria » 13 Ное 2015, 13:21

Mon_ton написа:Е те мъжете трябва да плащат за такива специални вечери, така че какво го мислиш ти. :)

еее зависи, понякога и ние можем да положим усилия в това отношение. то не става така,само те да правят нещо за нас. така че трябва си и ние от време на време да отпускаме каиша.вариант Б, отиваме до Фантастико заедно и уж неволно попадаме на дегустация на баварски сиренца и хоп, купуваме си и отиваме вкъщи на романтична вечеря. :lol:
annamaria

Мнениеот Pacienti » 13 Ное 2015, 13:35

Lisandra написа:Колкото по-миризливо, толкова по-скъпо, доколкото си спомням от предишното цените са промоционални, преди празниците може да заредим хладилника.
https://web.facebook.com/BavarskaKuhnia/

Друга тема ме подсети, че сирената са много удобни за секс и храна в леглото, а ако се комбинират и с вино... :)
Pacienti

Мнениеот Rali_hr » 13 Ное 2015, 13:55

Според мен сексът в леглото трябва да е свързан по-скоро с ядене. :) Най-вече за шоколад и ягоди си мисля.
Аватар
Rali_hr

Мнениеот magda » 13 Ное 2015, 14:54

annamaria написа:

еее зависи, понякога и ние можем да положим усилия в това отношение. то не става така,само те да правят нещо за нас. така че трябва си и ние от време на време да отпускаме каиша.вариант Б, отиваме до Фантастико заедно и уж неволно попадаме на дегустация на баварски сиренца и хоп, купуваме си и отиваме вкъщи на романтична вечеря. :lol:

Добър план си скалъпила, де, харесваш ми :pink: но аз не бих постъпила по този начин, някак твърде ми идва...
magda

Мнениеот Krum » 13 Ное 2015, 16:49

хаха а ако не е на оферта да яде баварски сирена ко прайШ? Може да иска да яде кебапчета!
Аватар
Krum

Мнениеот Fancy » 14 Ное 2015, 17:15

Абе то вярно, че малко мъже биха стигнали до това точно и то сами... ама не сме всички от тия тип народни хора...
Fancy

Мнениеот Bambaa » 15 Ное 2015, 15:52

Много обичам горещ шоколад и си имам традиция, за жалост само по коледните празници мога да си го позволя, да си правя горещ шоколад със сметана и маршмелоу (за щастие една приятелка ми прави домашни такива)... с това вече свързвам Коледа...с дъх на шоколад, канела, приятели и любов :)
Аватар
Bambaa

Мнениеот rabotnata pchela » 15 Ное 2015, 19:08

Bambaa написа:Много обичам горещ шоколад и си имам традиция, за жалост само по коледните празници мога да си го позволя, да си правя горещ шоколад със сметана и маршмелоу (за щастие една приятелка ми прави домашни такива)... с това вече свързвам Коледа...с дъх на шоколад, канела, приятели и любов :)

Сякаш в Коледата има твърде много канела, не мислиш ли? :) Доста НЕ я обичам.
Но и аз залагам на виното и мезетата, а и защо угаждането трябва да е само на саме? Може да се съберете с приятели, да се забавлявате, да се смеете и да си 'доставите удоволствие всички заедно с много смях и забавления. :)
Аватар
rabotnata pchela

ПредишнаСледваща

Назад към Хоби и развлечения