Как си угаждате в зимно време?

Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.

Re: Как си угаждате в зимно време?

Мнениеот ManiJani » 16 Ное 2015, 10:21

rabotnata pchela написа:
Bambaa написа:Много обичам горещ шоколад и си имам традиция, за жалост само по коледните празници мога да си го позволя, да си правя горещ шоколад със сметана и маршмелоу (за щастие една приятелка ми прави домашни такива)... с това вече свързвам Коледа...с дъх на шоколад, канела, приятели и любов :)

Сякаш в Коледата има твърде много канела, не мислиш ли? :) Доста НЕ я обичам.
Но и аз залагам на виното и мезетата, а и защо угаждането трябва да е само на саме? Може да се съберете с приятели, да се забавлявате, да се смеете и да си 'доставите удоволствие всички заедно с много смях и забавления. :)

Какво й е на канелата, ако по принцип не ти допада, да, нормално да не харесваш и коледните аромати, понеже тя е навсякъде в тях!
ManiJani

Мнениеот Lollipop » 16 Ное 2015, 10:42

и аз не обичам канелата, харесва ми аромата ѝ, но не ми харесва да я ям, много често чак ми горчи от нея. :front:
Но това няма общо с това, дали обичам или не Коледа. :)
Аватар
Lollipop

Мнениеот exotic » 16 Ное 2015, 14:01

Lollipop написа:и аз не обичам канелата, харесва ми аромата ѝ, но не ми харесва да я ям, много често чак ми горчи от нея. :front:
Но това няма общо с това, дали обичам или не Коледа. :)

Да, но е нещото, което често ни връща такива спомени.
exotic

Мнениеот annamaria » 16 Ное 2015, 14:55

канелата води до спад в кръвното..., тъй че по-добре сиренца. аз реших да се направя на ударена и тази събота ще замъкна момчето до Фантастико все едно случайно попадаме на промоцията,та да видим как ще реагира на идеята ми да си направим романтична вечеря със сиренца .
annamaria

Мнениеот rabotnata pchela » 16 Ное 2015, 15:01

annamaria написа:канелата води до спад в кръвното..., тъй че по-добре сиренца. аз реших да се направя на ударена и тази събота ще замъкна момчето до Фантастико все едно случайно попадаме на промоцията,та да видим как ще реагира на идеята ми да си направим романтична вечеря със сиренца .

Дано да се получи, представи си, че има мач и ти откаже. :mrgreen: :lol: :lol: :hammer:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот annamaria » 17 Ное 2015, 15:40

rabotnata pchela написа:
annamaria написа:канелата води до спад в кръвното..., тъй че по-добре сиренца. аз реших да се направя на ударена и тази събота ще замъкна момчето до Фантастико все едно случайно попадаме на промоцията,та да видим как ще реагира на идеята ми да си направим романтична вечеря със сиренца .

Дано да се получи, представи си, че има мач и ти откаже. :mrgreen: :lol: :lol: :hammer:

лелее, ти представяш ли си? Всичките ми мераци ще угаснат...ама спокойно де, ще гледам и двамат да сме доволни,а не да ми излезе с номера за някой мач.
annamaria

Мнениеот Anka » 17 Ное 2015, 15:59

Дам по-добре да се съгласиш с него за мач, отколкото да се скатае на някъде и да си гледа. :) Пък и ако любимия отбор победи вечерта автоматически става по-страстна. :heartbeating: :inlove: :kisscheek:
Аватар
Anka

Мнениеот Gorica23 » 17 Ное 2015, 18:35

rabotnata pchela написа:
Bambaa написа:Много обичам горещ шоколад и си имам традиция, за жалост само по коледните празници мога да си го позволя, да си правя горещ шоколад със сметана и маршмелоу (за щастие една приятелка ми прави домашни такива)... с това вече свързвам Коледа...с дъх на шоколад, канела, приятели и любов :)

Сякаш в Коледата има твърде много канела, не мислиш ли? :) Доста НЕ я обичам.
Но и аз залагам на виното и мезетата, а и защо угаждането трябва да е само на саме? Може да се съберете с приятели, да се забавлявате, да се смеете и да си 'доставите удоволствие всички заедно с много смях и забавления. :)

И нашта тайфа сме така, наблягаме на мезетата и хубавата храна, като имаш приятели, с които да споделиш, всичко се получава. :)
Gorica23

Мнениеот exotic » 18 Ное 2015, 12:28

Gorica23 написа:
rabotnata pchela написа:Сякаш в Коледата има твърде много канела, не мислиш ли? :) Доста НЕ я обичам.

И нашта тайфа сме така, наблягаме на мезетата и хубавата храна, като имаш приятели, с които да споделиш, всичко се получава. :)

Така е с истински приятели е най-добре, особено ако това не са само зимни срещи :grin:
exotic

Мнениеот annamaria » 18 Ное 2015, 15:39

сиренцата добре,ами тия от Баварската промоция предлагат ли вина?
annamaria

ПредишнаСледваща

Назад към Хоби и развлечения