16 Ное 2015, 10:21
rabotnata pchela написа:Bambaa написа:Много обичам горещ шоколад и си имам традиция, за жалост само по коледните празници мога да си го позволя, да си правя горещ шоколад със сметана и маршмелоу (за щастие една приятелка ми прави домашни такива)... с това вече свързвам Коледа...с дъх на шоколад, канела, приятели и любов :)
Сякаш в Коледата има твърде много канела, не мислиш ли? :) Доста НЕ я обичам.
Но и аз залагам на виното и мезетата, а и защо угаждането трябва да е само на саме? Може да се съберете с приятели, да се забавлявате, да се смеете и да си 'доставите удоволствие всички заедно с много смях и забавления. :)
16 Ное 2015, 10:42
16 Ное 2015, 14:01
Lollipop написа:и аз не обичам канелата, харесва ми аромата ѝ, но не ми харесва да я ям, много често чак ми горчи от нея.![]()
Но това няма общо с това, дали обичам или не Коледа. :)
16 Ное 2015, 14:55
16 Ное 2015, 15:01
annamaria написа:канелата води до спад в кръвното..., тъй че по-добре сиренца. аз реших да се направя на ударена и тази събота ще замъкна момчето до Фантастико все едно случайно попадаме на промоцията,та да видим как ще реагира на идеята ми да си направим романтична вечеря със сиренца .
17 Ное 2015, 15:40
rabotnata pchela написа:annamaria написа:канелата води до спад в кръвното..., тъй че по-добре сиренца. аз реших да се направя на ударена и тази събота ще замъкна момчето до Фантастико все едно случайно попадаме на промоцията,та да видим как ще реагира на идеята ми да си направим романтична вечеря със сиренца .
Дано да се получи, представи си, че има мач и ти откаже.![]()
![]()
![]()
17 Ное 2015, 15:59
17 Ное 2015, 18:35
rabotnata pchela написа:Bambaa написа:Много обичам горещ шоколад и си имам традиция, за жалост само по коледните празници мога да си го позволя, да си правя горещ шоколад със сметана и маршмелоу (за щастие една приятелка ми прави домашни такива)... с това вече свързвам Коледа...с дъх на шоколад, канела, приятели и любов :)
Сякаш в Коледата има твърде много канела, не мислиш ли? :) Доста НЕ я обичам.
Но и аз залагам на виното и мезетата, а и защо угаждането трябва да е само на саме? Може да се съберете с приятели, да се забавлявате, да се смеете и да си 'доставите удоволствие всички заедно с много смях и забавления. :)
18 Ное 2015, 12:28
Gorica23 написа:rabotnata pchela написа:Сякаш в Коледата има твърде много канела, не мислиш ли? :) Доста НЕ я обичам.
И нашта тайфа сме така, наблягаме на мезетата и хубавата храна, като имаш приятели, с които да споделиш, всичко се получава. :)
18 Ное 2015, 15:39