Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как си угаждате в зимно време?

05 Ное 2015, 11:56

Както и да я въртим все към ядене и пиене го обръщаме, а и какво друго да е ! :) няма голям избор от изживявания. Но аз мога да ви препоръчам, ако имате възможност, отидете за някой ден на хижа, вземете си свещи и се отдайте на истински кеф! :inlove:

05 Ное 2015, 13:14

Хм, Yarost а ти какви планове имаш, искаш да направиш нещо специално ли?

05 Ное 2015, 15:46

Kaya написа:Хм, Yarost а ти какви планове имаш, искаш да направиш нещо специално ли?

имам да. :) иска ми се тази събота да наблегна на романтична вечеря със сиренца и хубаво винце. разбира се ще сготвя и нещичко,ама за загрявка ми се искат подобни сиренца.

05 Ное 2015, 16:14

Yarost написа:
Kaya написа:Хм, Yarost а ти какви планове имаш, искаш да направиш нещо специално ли?

имам да. :) иска ми се тази събота да наблегна на романтична вечеря със сиренца и хубаво винце. разбира се ще сготвя и нещичко,ама за загрявка ми се искат подобни сиренца.

Вие нямате деца нали? Т.е. гаджето ще е! :) Може да използваш да разпръснеш срещи, да сложиш малко розички тук таме, да направиш някоя красива аранжировка на спалнята и да станете трима след такава вечер. :mrgreen: :inlove: :heartbeating: :heartsfade: :heartsfade: :heartsfade:

05 Ное 2015, 18:02

Yarost написа:

За тази събота не мога да ти помогна, но другата можеш да минеш през фантастико, ще има големи вкусотии.
https://web.facebook.com/BavarskaKuhnia/

05 Ное 2015, 21:30

Ние в нашата къща не сме много по романтиката, да не кажа, че не само ни е чужда, ами хич не ни е на сърце, абе като цяло не сме кой знае кви! :) Но си имаме нашите специални мигове. :) Зимата е нашето време на филми с дълга история, краката до печката и гушкане под юргана, докато се изпотим от смях. :) Тъй че аз препоръчвам чаша - две вино за настроение и от там нататък каквото стане!

06 Ное 2015, 12:52

и аз съм фенка на сините сиренца, стига да са качествени. тъй че,одобрявам идеята за хубави сирнеца с винце, а преди това да съм декорирала спалнята с цветчета от рози и ароматни свещи. :cheerleadersmileygirl: :heartbeating: :heartbeating:

06 Ное 2015, 14:02

Ох, с тази девойка на 2 месеца, мечтите ми за почивка се свързват със сън, а не с романтика. Но все пак... ;) и аз предпочитам сирена, но да с призная, не отказвам и сухи мезета! :mrgreen:

06 Ное 2015, 16:18

Mon_ton написа:Ох, с тази девойка на 2 месеца, мечтите ми за почивка се свързват със сън, а не с романтика. Но все пак... ;) и аз предпочитам сирена, но да с призная, не отказвам и сухи мезета! :mrgreen:
Всяко начало е трудно! Но може да я запратите на някоя баба и да се отдадете на почивка с хубаво вино и вкусни мезета! :inlove:

06 Ное 2015, 17:08

kauda написа:
Mon_ton написа:Ох, с тази девойка на 2 месеца, мечтите ми за почивка се свързват със сън, а не с романтика. Но все пак... ;) и аз предпочитам сирена, но да с призная, не отказвам и сухи мезета! :mrgreen:
Всяко начало е трудно! Но може да я запратите на някоя баба и да се отдадете на почивка с хубаво вино и вкусни мезета! :inlove:

Така де, и ние сме хора, малките ни изпиват кръвчицата и не е лошо да заредим с винце, ароматни сирена и аз обичам пикантни месца.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5 ... 8