Как си угаждате в зимно време?

Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.

Re: Как си угаждате в зимно време?

Мнениеот red_eyes » 26 Ное 2015, 16:43

annamaria написа:знам за такива мъже,които хич не обичат са влизат в маркетите. даже се изнервят и се карат с жените си като влезнат. такива заслужават да им оставиш цялата домакинска работа ня тях. :lol:
нищо не му пречи да влезе в магазина,и без това, това което ще се вземе ще влезне в неговия стомах. :lol:

Така е, добре, че нямам такова на главата, но съм пазарувала с такива хора, след такова "пазаруване" се налага минимум още веднъж да се ходи до магазина :mrgreen:
Аватар
red_eyes

Мнениеот Doktoricata » 26 Ное 2015, 18:30

Ако имам такъв мъж изобщо няма да го водя с мен. Можем и сами да се насладим на пазара. Плана ми за утре е готов, първо през бутик, после през Баварската кухня, ще занеса вкъщи сиренца и винце, всички да полеем покупките... :)
Doktoricata

Мнениеот Monika_Spasova » 26 Ное 2015, 20:44

Doktoricata написа:Ако имам такъв мъж изобщо няма да го водя с мен. Можем и сами да се насладим на пазара. Плана ми за утре е готов, първо през бутик, после през Баварската кухня, ще занеса вкъщи сиренца и винце, всички да полеем покупките... :)

Утре вечер всички с подобаваща вечеря. Моят план е да ходя на кино с приятели. :lol:
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот annamaria » 27 Ное 2015, 16:21

не знам за другите,но аз тези почивни пак ще намина покрай Баварската промоция да си гризна малко сиренца и да си взема за вкъщи. сега ми е паднало да ис взема оригинални.
annamaria

Мнениеот asdddwww » 27 Ное 2015, 16:23

Вземете да направите един колет за хората, които си нямат Фантастико и го пратете в някой град в Централна България като гара разпределителна. :lol:
Аватар
asdddwww

Мнениеот Gorica23 » 27 Ное 2015, 16:50

asdddwww написа:Вземете да направите един колет за хората, които си нямат Фантастико и го пратете в някой град в Централна България като гара разпределителна. :lol:

Направете си разходка до София, ще съчетаете полезното с приятното! :)
Gorica23

Мнениеот exotic » 27 Ное 2015, 17:26

asdddwww написа:Вземете да направите един колет за хората, които си нямат Фантастико и го пратете в някой град в Централна България като гара разпределителна. :lol:

Ехаа... много добра идея, май досега е нямало форумска среща? :roll:
exotic

Мнениеот Monika_Spasova » 10 Яну 2016, 08:51

Gorica23 написа:

Направете си разходка до София, ще съчетаете полезното с приятното! :)

Голяма разходка ще е от Сандански до София за едното фантастико. :lol: :lol: :lol:
Аватар
Monika_Spasova

Предишна

Назад към Хоби и развлечения