Lili_pili написа:Огладнях само като ви чета! А къде остана шоколада? Аз обожавам Маршмелоу и горещ шоколад, добра книга и любимия да ми масажира краката!
Lili_pili написа:Огладнях само като ви чета! А къде остана шоколада? Аз обожавам Маршмелоу и горещ шоколад, добра книга и любимия да ми масажира краката!
annamaria написа:въпросът е втова обаче да наблегнем на наистина хубави сиренца и да са качествени. мернах и аз това с баварската промоция. хубаво е,че в квартала имаме Фантастико,та може и да наблегна поне на немското качество.стига сда не м излезе много скъпо де.
Pacienti написа:Големи трезвеници сте, горещ шоколад и чай, не че има нещо лошо, но отпуснете душата, бира, вино, ароматни сирена и салами, а шоколада с масажа за десерт...
Локумът написа:annamaria написа:въпросът е втова обаче да наблегнем на наистина хубави сиренца и да са качествени. мернах и аз това с баварската промоция. хубаво е,че в квартала имаме Фантастико,та може и да наблегна поне на немското качество.стига сда не м излезе много скъпо де.
Няма евтино сирене, нали знаеш.Иначе за компенсация, можеш да направиш някоя по-мощна салата и да метнеш малко пилешко на скарата. Така или иначе сирена, вина и прочие, всеки се прибира вечер гладен и има нужда от вечеря. :) Тъй че можеш да компенсираш всичко
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта