Как си угаждате в зимно време?

Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.

Re: Как си угаждате в зимно време?

Мнениеот Lili_pili » 06 Ное 2015, 17:20

Огладнях само като ви чета! А къде остана шоколада? Аз обожавам Маршмелоу и горещ шоколад, добра книга и любимия да ми масажира краката! :neener:
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот Snejna » 09 Ное 2015, 16:48

Lili_pili написа:Огладнях само като ви чета! А къде остана шоколада? Аз обожавам Маршмелоу и горещ шоколад, добра книга и любимия да ми масажира краката! :neener:

Звучи супер, но по-скоро като за през деня, вечер сякаш и за бих заложила повече на виното или тъмна бира. :)
Аватар
Snejna

Мнениеот M.Tasheva » 10 Ное 2015, 10:22

Lili_pili написа:Огладнях само като ви чета! А къде остана шоколада? Аз обожавам Маршмелоу и горещ шоколад, добра книга и любимия да ми масажира краката! :neener:

Класика, ама от филмите, за да е по-реалистично мога да кажа, че ми стига и чаша горещ чай и хубава книга ;)
M.Tasheva

Мнениеот Pacienti » 10 Ное 2015, 18:16

Големи трезвеници сте, горещ шоколад и чай, не че има нещо лошо, но отпуснете душата, бира, вино, ароматни сирена и салами, а шоколада с масажа за десерт... :cheers:
Pacienti

Мнениеот annamaria » 11 Ное 2015, 12:25

въпросът е втова обаче да наблегнем на наистина хубави сиренца и да са качествени. мернах и аз това с баварската промоция. хубаво е,че в квартала имаме Фантастико,та може и да наблегна поне на немското качество. :lol: стига сда не м излезе много скъпо де.
annamaria

Мнениеот Локумът » 11 Ное 2015, 12:53

annamaria написа:въпросът е втова обаче да наблегнем на наистина хубави сиренца и да са качествени. мернах и аз това с баварската промоция. хубаво е,че в квартала имаме Фантастико,та може и да наблегна поне на немското качество. :lol: стига сда не м излезе много скъпо де.

Няма евтино сирене, нали знаеш. :lol: Иначе за компенсация, можеш да направиш някоя по-мощна салата и да метнеш малко пилешко на скарата. Така или иначе сирена, вина и прочие, всеки се прибира вечер гладен и има нужда от вечеря. :) Тъй че можеш да компенсираш всичко :mrgreen:
Аватар
Локумът

Мнениеот donni » 11 Ное 2015, 14:52

Pacienti написа:Големи трезвеници сте, горещ шоколад и чай, не че има нещо лошо, но отпуснете душата, бира, вино, ароматни сирена и салами, а шоколада с масажа за десерт... :cheers:

Aaa не зная кой е излъгал като е казал, че чаят и шоколадът са чисти, при мен първото много добре си пасва с коняк, а второто с ром, така че... рядко мога да ги пия чисти :drinkingbuddies:
donni

Мнениеот Kaya » 11 Ное 2015, 15:01

Ром с шоколад? Става ли готино? А аз си мисля и за някой многоо ароматен наситен сладкиш точно с такива вкусове на коняк, ром и прочие. :) Ех тая бременност ме остави жадна да си жаднея. :lol: :rolling:
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот annamaria » 12 Ное 2015, 15:24

Локумът написа:
annamaria написа:въпросът е втова обаче да наблегнем на наистина хубави сиренца и да са качествени. мернах и аз това с баварската промоция. хубаво е,че в квартала имаме Фантастико,та може и да наблегна поне на немското качество. :lol: стига сда не м излезе много скъпо де.

Няма евтино сирене, нали знаеш. :lol: Иначе за компенсация, можеш да направиш някоя по-мощна салата и да метнеш малко пилешко на скарата. Така или иначе сирена, вина и прочие, всеки се прибира вечер гладен и има нужда от вечеря. :) Тъй че можеш да компенсираш всичко :mrgreen:

така е, евтино сирене няма, особено когато е миризливо. :lol: тъй де,всички знаем,че това са си деликатеси и може би са скъпички,ама покрай промоцията може и да намажа нещо. :lol:
annamaria

Мнениеот Mon_ton » 12 Ное 2015, 17:26

Е те мъжете трябва да плащат за такива специални вечери, така че какво го мислиш ти. :)
Аватар
Mon_ton

ПредишнаСледваща

Назад към Хоби и развлечения