Фейсбук-начин на живот?!

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Фейсбук-начин на живот?!

Мнениеот Memento » 05 Фев 2012, 18:04

От една толкова на пръв поглед проста идея която даже не е оригинална фейсбук стана вторият най-посещаван сайт в света с над 850 милиона потребители. Човека е социално животно, по-голям бизнес от този няма!
Аватар
Memento

Мнениеот ivan33 » 08 Фев 2012, 11:23

qproin написа:Замисляте ли се, какво правехме преди на компютъра когато нямаше Фейсбук.

Ако хората, които трябва да се замислят.. какво са правили на компютъра преди появата на Фейсбук, са повече от хората, които продължават да използват компютъра си, заради всичките му полезни и улесняващи живота приложения.. то тогава положението не е добро.
ivan33

Мнениеот rositka » 10 Фев 2012, 12:34

Определено е начина ми на живот.Сега когато има навсякъде безжични връзки,телефони позволяващи социалната мрежа -се улавам ,как прекарвам всяка свободна минута в мрежата.Наистина не си спомням какво съм правила преди когато го нямаше :)Дали за добро или зло е навлязъл в живота ни.Пристрастени или не фейсбук е част от живота ни .И както всяко нещо ново и интересно се надявам да отмине и да бъде заменено от нещо по-добро .А какво ще е то ,ще разберем с времето.Дотогава забавлявайте се:)
rositka

Мнениеот Memento » 10 Фев 2012, 12:46

Както всяка друга мода и фейсбук ще отмине, преди него бяха mirc, icq, myspace и сумати други сайтове и програми за комуникации които в момента тъна в забвение. Мен лично като регистриран потребител във фейсбук от далечната 2007ма година вече доста ми е омръзнал, спрях да играя игри, ползвам го само за чат със стари приятели и да науча нещо ново и интересно от нечия стена но това е все по-трудно поради огромният процент простотии който хората споделят.
Аватар
Memento

Мнениеот shhuus » 10 Фев 2012, 14:10

Memento написа:Както всяка друга мода и фейсбук ще отмине, преди него бяха mirc, icq, myspace и сумати други сайтове и програми за комуникации които в момента тъна в забвение. Мен лично като регистриран потребител във фейсбук от далечната 2007ма година вече доста ми е омръзнал, спрях да играя игри, ползвам го само за чат със стари приятели и да науча нещо ново и интересно от нечия стена но това е все по-трудно поради огромният процент простотии който хората споделят.

Няма как да бъда по съгласна с теб. При мен е по същия начин, влизам уж заради приятелите си, но на стената ми само простотии. А като видя, че през пет минути се обвързват и развързват и ми призлява.
Не знам каква е тая мания да публикуваш личния си живот на показ.
Вярно е, че и аз имам профил там, но повечето ми информация е скрита, дори от приятелите ми!
"Аз-ът е само едно местоимение!"
Аватар
shhuus

Мнениеот Ann » 14 Сеп 2012, 12:57

Въпреки, че тръбим за безопасно сърфиране из нета, въпреки, че всички родители сме се обединили под общото мнение, че фейбук не е безопасна територия за нашите деца, министерство на образованието решиха да обучават децата ни как да боравят с тази и подобни социални мрежи. Задавам си въпроса : Кому е нужно това?, след като интернет пространството е пълно с извратени педофили, които постоянно дебнат как да прикоткат децата ни. Шокира ме още нещо вчера! След ареста на педофила от мрежата ask.fm стана ясно, че човечеца не е съвсем виновен защото виждате ли децата ни са с разюздано съзнание и 10-годишната Зоя, имала вина тъй като контактувала и с други като Станимир. После авторката на статията се опита да намери виновни като обвини всички, дори и родители и учители. Искам да попитам всички потребители във форума, ако педофил се регистрира с ник на момиче и даде като възраст 16-18 години някой ще разбере ли преди да го види? Как за бога да опазим децата си от рисковете, които крият социалните мрежи? Дайте идеи, да си помогнем като родители!
Ann

Мнениеот Силвия Бояджиева » 04 Ное 2012, 17:08

MoNsItKa написа:Честно казано не помня какво съм правила, когато нямаше фейсбук. Наистина се опитвам да се сетя, но не мога...При всяка възможност влизам, но ако ме питате какво правя там няма да мога да ви отговоря... Просто ми е станало като навик. Наскоро се говореше, че група наречена "Анонимните" искат да сринат фейсбук и може би няма да направят лошо. Прекалено ограничава социалните контакти на живо и хората забравят да общуват.

Да ограничава социалните контакти на много хора, но всеки си знае какво иска а които иска да сринат фейсбук просто може да си закрие профила и готово, аз лично ползвам фейса първо защото близките ми са далеч и второ там убивам свободно време ако ме обсебваше бих си го махнала така че не чакайте да сринат феиса ами който му пречи да си го маха много познати имам който вече така направиха....
А преди да дойде фейса какво правихме ами имаше други сайтове но те съвсем нямат нищо общо с фейс те бяха за запознанство като aha.bg, а фейс е като скаип само приятели могат да ти пишат да ти гледат снимките вместо като преди да си ги препращаме по скаип.....които не го разбира и му пречи...
Жената с характер ,плаши слабите мъже, но подлудява силните !
Аватар
Силвия Бояджиева

Мнениеот manmut » 13 Дек 2012, 11:10

Ми и сега като има Фейсбук,аз пак си правя същото.Слушам музика,гледам филми,уговоря си някоя среща и отивам да пия някоя бира :D Така че с Фейсбук и без Фейсбук все ми е тая
manmut

Мнениеот Aneta67 » 28 Дек 2012, 11:23

Имаше срещи по кафета и на други места Имаше команикация между хората
Aneta67

Мнениеот Siss » 28 Дек 2012, 11:41

Мога и без фейсбук, но друго си е да "уплътниш"някоя свободна минутка...
Siss

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси