valiart написа:Преди имаше mIRC. Спомняте ли си?
delinda написа:Фейсбук е като дрога. Познавам много хора, който живеят с него и чрез него и повярвайте ми много е жалко. Аз лично също имам фейсбук, но го използвам за забавление, не за живот. Никога не бих отказала да изляза с приятели, за да вися в тоя глупав сайт и да си пиша със снимки на хора или тагвам котенца...
Finger написа:delinda написа:Фейсбук е като дрога. Познавам много хора, който живеят с него и чрез него и повярвайте ми много е жалко. Аз лично също имам фейсбук, но го използвам за забавление, не за живот. Никога не бих отказала да изляза с приятели, за да вися в тоя глупав сайт и да си пиша със снимки на хора или тагвам котенца...
Наистина е много жалко, голяма част от хората висят във фейсбук общувайки с най-различни хора, а когато им се наложи на същите тези хора да комуникират директно с човека пред себе си не могат да кажат нито дума. Защо хората се крият зад виртуална идентичност, къде отидоха откритите полемики, директната комуникация, езика на тялото? В какво превърнахме сами живота си?
paterica написа:Имам "Фейсбук", затова ми се струва лицемерно да го отрека. Истината е, че той е по-малко натоварващия начин за общуване поне за мен. Удобно е, защото не прекратявам контактите си с хора, на които не държа особено, но пък могат да бъдат полезни в даден момент. Не ме съдете сега, всички сме хора и се случва да се употребяваме взаимно.
Който не го прави, нека хвърли първия камък
Bella написа:paterica написа:Имам "Фейсбук", затова ми се струва лицемерно да го отрека. Истината е, че той е по-малко натоварващия начин за общуване поне за мен. Удобно е, защото не прекратявам контактите си с хора, на които не държа особено, но пък могат да бъдат полезни в даден момент. Не ме съдете сега, всички сме хора и се случва да се употребяваме взаимно.
Който не го прави, нека хвърли първия камък
Да ти кажа фейсбук имам от около 2 години и за толкова кратко време съм натрупала страшно много приятели. Повечето покани за приятелство ги отхвърлям и въпреки това са много. Но знаеш ли кое най-много ме изненада, че все още има хора, които нямат профил, явно има начин да се устои на това изкушение!![]()
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта