Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
borisov87 написа:Според мен facebooka е болестно състояние някой може да се смеят но си е така , всеки влиза поне един път на ден
Аз влизам ако нямам какво да правя, мога да не влезна и месеци наред случвало се е да съм на село или да нямам нет е не ми е домъчнявало....ама не всеки е така, имам една приятелка която си изтри профила защото като седне на фасе и не може да си свърши работата и т.н....
Жената с характер ,плаши слабите мъже, но подлудява силните !
Напоследък фейсбук става все по-популярен, случвало ми се е да съм на среща с приятели и вместо да се видим помежду си - всеки е заровил глава в телефона?! Защо тогава изобщо се виждаме,а не си пишем направо
Има си зависимост направо! ВИждам все по-често хора, които са събрани заедно, а си комуникират през фейсбук, не знам какво е това, желание да се покажеш ли?!
Аз намерих много приятели чрез фейсбук и форумите, така че мога да кажа, че понякога не е лошо човек да е част от социалната мрежа, иначе как можеш да се запознаеш с толкова страхотни хора?