Фейсбук-начин на живот?!

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Фейсбук-начин на живот?!

Мнениеот qproin » 19 Окт 2011, 13:58

Замисляте ли се, какво правехме преди на компютъра когато нямаше Фейсбук.
qproin

Re: Фейсбук-начин на живот?!

Мнениеот valiart » 19 Окт 2011, 20:01

Инернет като цяло е направо втори живот /за добро или лошо/.
Аватар
valiart

Мнениеот bisertaskov » 19 Окт 2011, 21:26

qproin написа:Замисляте ли се, какво правехме преди на компютъра когато нямаше Фейсбук.

Като начин за общуване с хора които са далеч е много добре,иначе е извратено да общуваш с човек който е от твоя град само във фейсбук, като можеш да се видиш с него на сладка приказка и чаша бира. Не ми харесва фейсбук,ползвам го само при неотложна необходимост.
Дръж главата си ниско наведена (скромност), очите да гледат високо (амбиция), устата затворена (спокойствие); изгради себе си върху синовно уважение и помагай на другите.
bisertaskov

Мнениеот Violetta » 19 Окт 2011, 21:37

qproin написа:Замисляте ли се, какво правехме преди на компютъра когато нямаше Фейсбук.

Какво ли са правели хората, които работят на бюро през 70те и 80те? Сетих се, слушали са радио. :P
Violetta

Мнениеот qproin » 19 Окт 2011, 22:15

bisertaskov написа:

Като начин за общуване с хора които са далеч е много добре,иначе е извратено да общуваш с човек който е от твоя град само във фейсбук, като можеш да се видиш с него на сладка приказка и чаша бира. Не ми харесва фейсбук,ползвам го само при неотложна необходимост.

Аз да кажа, че го ползвам е твърде силно, по-скоро зяпам там, но напълно подкрепям мнението ти за сладката приказка и бирата.
qproin

Мнениеот Violetta » 31 Окт 2011, 01:10

Почти 24 часа съм вътре, работя, забавлявам се....
Violetta

Мнениеот kriskiss2001 » 01 Ное 2011, 13:31

Violetta написа:Почти 24 часа съм вътре, работя, забавлявам се....

Наистина си сладка. Правиш най-хубавото, работа и удоволствие ;)
kriskiss2001

Мнениеот Margo » 02 Ное 2011, 12:22

Да си призная честно от както имам компютър и живота ми се промени. Компютърът и интернет не е само начин на живот а самият ми живот. Преди търсехме информация в библиотеки и книги, сега Гугъл ти казва всичко!
Margo

Мнениеот kriskiss2001 » 02 Ное 2011, 12:41

Margo написа:

Да си призная честно от както имам компютър и живота ми се промени. Компютърът и интернет не е само начин на живот а самият ми живот. Преди търсехме информация в библиотеки и книги, сега Гугъл ти казва всичко!

Сега всичко е по-бързо, по-лесно и достъпно, понякога с повече главоболие, но....
kriskiss2001

Мнениеот MoNsItKa » 09 Ное 2011, 17:20

Честно казано не помня какво съм правила, когато нямаше фейсбук. Наистина се опитвам да се сетя, но не мога...При всяка възможност влизам, но ако ме питате какво правя там няма да мога да ви отговоря... Просто ми е станало като навик. Наскоро се говореше, че група наречена "Анонимните" искат да сринат фейсбук и може би няма да направят лошо. Прекалено ограничава социалните контакти на живо и хората забравят да общуват.
MoNsItKa

Следваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси