Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Фейсбук-начин на живот?!

19 Окт 2011, 13:58

Замисляте ли се, какво правехме преди на компютъра когато нямаше Фейсбук.

Re: Фейсбук-начин на живот?!

19 Окт 2011, 20:01

Инернет като цяло е направо втори живот /за добро или лошо/.

19 Окт 2011, 21:26

qproin написа:Замисляте ли се, какво правехме преди на компютъра когато нямаше Фейсбук.

Като начин за общуване с хора които са далеч е много добре,иначе е извратено да общуваш с човек който е от твоя град само във фейсбук, като можеш да се видиш с него на сладка приказка и чаша бира. Не ми харесва фейсбук,ползвам го само при неотложна необходимост.

19 Окт 2011, 21:37

qproin написа:Замисляте ли се, какво правехме преди на компютъра когато нямаше Фейсбук.

Какво ли са правели хората, които работят на бюро през 70те и 80те? Сетих се, слушали са радио. :P

19 Окт 2011, 22:15

bisertaskov написа:

Като начин за общуване с хора които са далеч е много добре,иначе е извратено да общуваш с човек който е от твоя град само във фейсбук, като можеш да се видиш с него на сладка приказка и чаша бира. Не ми харесва фейсбук,ползвам го само при неотложна необходимост.

Аз да кажа, че го ползвам е твърде силно, по-скоро зяпам там, но напълно подкрепям мнението ти за сладката приказка и бирата.

31 Окт 2011, 01:10

Почти 24 часа съм вътре, работя, забавлявам се....

01 Ное 2011, 13:31

Violetta написа:Почти 24 часа съм вътре, работя, забавлявам се....

Наистина си сладка. Правиш най-хубавото, работа и удоволствие ;)

02 Ное 2011, 12:22

Да си призная честно от както имам компютър и живота ми се промени. Компютърът и интернет не е само начин на живот а самият ми живот. Преди търсехме информация в библиотеки и книги, сега Гугъл ти казва всичко!

02 Ное 2011, 12:41

Margo написа:

Да си призная честно от както имам компютър и живота ми се промени. Компютърът и интернет не е само начин на живот а самият ми живот. Преди търсехме информация в библиотеки и книги, сега Гугъл ти казва всичко!

Сега всичко е по-бързо, по-лесно и достъпно, понякога с повече главоболие, но....

09 Ное 2011, 17:20

Честно казано не помня какво съм правила, когато нямаше фейсбук. Наистина се опитвам да се сетя, но не мога...При всяка възможност влизам, но ако ме питате какво правя там няма да мога да ви отговоря... Просто ми е станало като навик. Наскоро се говореше, че група наречена "Анонимните" искат да сринат фейсбук и може би няма да направят лошо. Прекалено ограничава социалните контакти на живо и хората забравят да общуват.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6