Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Фейсбук-начин на живот?!

10 Авг 2015, 15:26

Slavena написа:Аз намерих много приятели чрез фейсбук и форумите, така че мога да кажа, че понякога не е лошо човек да е част от социалната мрежа, иначе как можеш да се запознаеш с толкова страхотни хора?

така е има си предимствата да си част от социалната мрежа, но в повечето случаи такива запознанства са по-скоро с някакви откачалки, отколкото с нормални хора.

10 Авг 2015, 16:01

silver933 написа:
Slavena написа:Аз намерих много приятели чрез фейсбук и форумите, така че мога да кажа, че понякога не е лошо човек да е част от социалната мрежа, иначе как можеш да се запознаеш с толкова страхотни хора?

така е има си предимствата да си част от социалната мрежа, но в повечето случаи такива запознанства са по-скоро с някакви откачалки, отколкото с нормални хора.

Така се получава, ама има и по-страшно от това - сайтовете за запознанства, там и жени, и мъже от откачалка нагоре, повярвайте ми, имах приятел, който за майтапа се беше регнал в такъв... не мога да ви опиша :|

10 Авг 2015, 16:38

В сайтовете за запознанства има и нормални хора, сно са трудни за откриване :lol:

26 Авг 2015, 16:49

Всъщност кой нормален ще се натресе в сайт за запознанства, а относно Фейсбук, то това е една от най-асоциалните мрежи не вярвайте какво ви говорят :mrgreen:

02 Фев 2016, 16:19

Не харесвам фейсбук, предпочитам контакта лици в лице. Като кажеш на някой, че не ползваш фейсбук, те мисли за ,меко казано, особняк!

02 Фев 2016, 17:39

maminka написа:Всъщност кой нормален ще се натресе в сайт за запознанства, а относно Фейсбук, то това е една от най-асоциалните мрежи не вярвайте какво ви говорят :mrgreen:

Не съм съгласна. :) Във фейсбук могат да се случват много неща и младите умело контактуваме в мрежата и си казваме много неща, които на живо не бихме. :)

09 Фев 2016, 10:24

Malina написа:
maminka написа:Всъщност кой нормален ще се натресе в сайт за запознанства, а относно Фейсбук, то това е една от най-асоциалните мрежи не вярвайте какво ви говорят :mrgreen:

Не съм съгласна. :) Във фейсбук могат да се случват много неща и младите умело контактуваме в мрежата и си казваме много неща, които на живо не бихме. :)

Не е ли по-важно на живо да можеш да казваш нещата в очите, защо трябва да се крием зад фейсбук? :mrgreen:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6