Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
Правила на форума
Добави отговор

Re: Съществува ли Дядо Коледа за децата ви? А как ще им кажете, когато дойде времето?

24 Ное 2015, 18:27

fawla написа:Ако от малки знаят, че няма Дядо Коледа ще растат много по-нормално, много по-правилно ще си правят преценките и т.н. Не е необходимо да ги учите на такива глупости като това, че има някой, пред който трябва да се отчитат и той да им е много важен, за да получат нещо материално накрая.

И аз никога не съм го разбирала, ама да знаете, такива като нас в един момент излизаме лошите, защото не учим на такива неща децата и те като отидат в ДГ и изтипосат, че няма Дядо Коледа, не мога и да си представя какво се случва с останалите! :mrgreen:

Re: Съществува ли Дядо Коледа за децата ви? А как ще им кажете, когато дойде времето?

25 Ное 2015, 14:22

На мен ми харесва идеята за Дядо Коледа, добрия старец, който идва при послушните деца, толкова е магично и сладко, как да им го отнемем от невинните очи и сърца? :)

25 Ное 2015, 22:29

На мен ми се иска в момента да знам, че Дядо Коледа ще дойде да ми донесе подарък, със сигурност мноого ще му се зарадвам, но уви вече, останахме без чудеса! :(

26 Ное 2015, 11:16

Monika_Spasova написа:На мен ми се иска в момента да знам, че Дядо Коледа ще дойде да ми донесе подарък, със сигурност мноого ще му се зарадвам, но уви вече, останахме без чудеса! :(

Даа, хубаво е! Аз се вълнувам наравно с малкия, когато става въпрос за Коледа и за добрия старец! :) Нямам търпение да украсим елхата, той толкова се кефи и ме хващат и мен специални чувства :) Правим сладки и какво ли не.

26 Ное 2015, 13:42

Ако е на 10-11 и вярва в Дядо Коледа ще е странно най-вече за него, защото е твърде вероятно да почнат да го подиграват в училище и ще стане сложна ситуация.

26 Ное 2015, 14:19

Едно е украсата, друго е лъжата за Дядо Коледа, моето момче го възпитавам като мъжа в семейството, разбира се, че се радваме да правим разни неща заедно, но не прекаляваме.

26 Ное 2015, 14:35

dessiblond написа:Едно е украсата, друго е лъжата за Дядо Коледа, моето момче го възпитавам като мъжа в семейството, разбира се, че се радваме да правим разни неща заедно, но не прекаляваме.

Искаш да кажеш, че ако вярва в Дядо Коледа не е мъж?!? :rolling:

27 Ное 2015, 12:23

И аз отглеждам мъж и съм сигурна, че няма да стане някой лигльо, но е на 6г и вярва в Дядо Коледа, вярва в онова чудо, вярва, че е специално да украсиш елхата и да се се видиш с близките си, да им разкажеш какво си правил през годината, вярва във всичко това. ;) А за подаръците, мисля, че всяко дете се простира до възможностите на родителите си!

27 Ное 2015, 14:35

Е, нека да повярват малко, без друго много скоро ще разберат, че всичко е много сложно в тоя живот и няма нито чудеса, нито добрина.

27 Ное 2015, 15:38

silver933 написа:Е, нека да повярват малко, без друго много скоро ще разберат, че всичко е много сложно в тоя живот и няма нито чудеса, нито добрина.

Има, има за щастие, но трябва сами да си ги направиш, иначе няма как?
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11