Правила на форума
Добави отговор

Re: Идеалният мъж цепи дърва!

09 Сеп 2015, 15:19

Lisandra написа:
rabotnata pchela написа:Тва е заблуда да знаеш! :mrgreen:

Аз живеех в заблуда, докато не го хванах с кифла, после се оказа цяла пекарна... :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: Поне гледаш с насмешка на нещата! А той да му мисли!

09 Сеп 2015, 17:12

Snejna написа:
Lisandra написа:
rabotnata pchela написа:Тва е заблуда да знаеш! :mrgreen:

Аз живеех в заблуда, докато не го хванах с кифла, после се оказа цяла пекарна... :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: Поне гледаш с насмешка на нещата! А той да му мисли!

С насмешка по лесно приемам нещата, но иначе ми пари под лъжичката... :)

09 Сеп 2015, 17:23

Ще се справиш, не се притеснявай! :)) Провери всичко да ти е ок и да не ти дреме,т ой да се спасява! :)

25 Окт 2015, 09:01

Тези изневери край нямат просто. Не знам каквот олкова ги потиква към изневери и най-вече да ги пазят в тайна, не е ли по-лесно да си признаят какви са ги надробили? :roll:

26 Окт 2015, 00:25

Моят мъж не прави абсолютно нищо вкъщи. На дърва сме и аз сама си ги цепя в повечето случаи, разпалките си правя, печките паля, бебето гледам и т.н. . Не е идеален и никога няма да стане,но си го обичам. Ще ми се да е малко по-грижовен ,но уви...

26 Окт 2015, 11:21

dacka85 написа:Моят мъж не прави абсолютно нищо вкъщи. На дърва сме и аз сама си ги цепя в повечето случаи, разпалките си правя, печките паля, бебето гледам и т.н. . Не е идеален и никога няма да стане,но си го обичам. Ще ми се да е малко по-грижовен ,но уви...

Не си ли опитвала да промениш нещата... Защо държиш да продължаваш този начин на живот!

26 Окт 2015, 11:54

Dacka, давай докато сте млади още го превъзпитай иначе никога няма да ти помага с нищо, а чак сама да цепиш дървата ми идва в повече, толкова ли поне това не може да свърши?

26 Окт 2015, 12:59

Браво, dackata85 и аз си търся жена като теб, аз да си бича айляка, да си бачкам а тя да ме обгрижва у нас да не иска нищо от мен. Досега не съм попадал на такова щастие, вечно ми изпиват кръвчицата. :mrgreen:

27 Окт 2015, 00:06

Мдаааа не може вечно така .

27 Окт 2015, 00:32

YoLindi написа:
dacka85 написа:Моят мъж не прави абсолютно нищо вкъщи. На дърва сме и аз сама си ги цепя в повечето случаи, разпалките си правя, печките паля, бебето гледам и т.н. . Не е идеален и никога няма да стане,но си го обичам. Ще ми се да е малко по-грижовен ,но уви...

Не си ли опитвала да промениш нещата... Защо държиш да продължаваш този начин на живот!

Засега е така ,но си имам стратегия :twisted: и нещата лека полека ще се променят в моя полза. Така поне се надявам..
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12