29 Апр 2015, 06:55
Anka написа:И все пак всички го правят с добро чувство, макар че и на мен ми е неприятно, когато подарят някаква кофти играчка на брат ми, все пак ние се стараем да го пазим, накрая ... но както и да е, такива играчки го оставяме да види и после хвърляме.Като питат какво е станало- счупила се е, без друго не могат да се похвалят с качество.
29 Апр 2015, 09:55
Rali_hr написа:Хората го гледат от тази гледна точка да с подарили нещо, но е и неуважително да го изхвърлиш, кофти история като цяло.
06 Юли 2015, 13:46
07 Юли 2015, 10:18
Mon_ton написа:Аз започнах да избирам и се чудя какви играчки са най-походящи, дървените хубаво са ЕКО но от друга страна са тежки и доста може да пострада детето от тях..
09 Юли 2015, 13:20
shushito написа:Silvi написа:Не харесвам играчките, които издават силни звуци. Те освен, че стресират децата, стресират и техните родители. Никога не бих купила такава играчка. Харесвам играчки от естествени материи - парцалени кукли и дървени играчки.
Дървените играчки са наистина уникални! Много по-безопасни и здрави от останалите. Ние имаме дървени кубчета, с които строим мнооого високи кули, имаме къщичка за кукли, влакче и доминоПодходящи са за всякакви възрасти - виждала съм и играчки за кошарката, тоест има и такива за новородени бебчета. Вижте колко са цветни и весели
![]()
06 Авг 2015, 09:53
07 Авг 2015, 14:25
silver933 написа:Оня ден взех на малкия една дървена количка, ами бръмка си там и толкова.
07 Авг 2015, 14:55
10 Авг 2015, 14:28
Snejna написа:на мен ми харесват, има доста интересни играчи, които нямат еквивалент на пазара.
10 Авг 2015, 15:46
Krum написа:Snejna написа:на мен ми харесват, има доста интересни играчи, които нямат еквивалент на пазара.
Колко да саи нтересни, най-яките са с батерии!