Ваксини и имунизационен календар, лекарства и добавки, козметика, симптоми и здравни проблеми, посещение при лекар
Правила на форума
Добави отговор

Re: Безопасни играчки за нашите деца

29 Апр 2015, 06:55

Anka написа:И все пак всички го правят с добро чувство, макар че и на мен ми е неприятно, когато подарят някаква кофти играчка на брат ми, все пак ние се стараем да го пазим, накрая ... но както и да е, такива играчки го оставяме да види и после хвърляме. :mrgreen: Като питат какво е станало- счупила се е, без друго не могат да се похвалят с качество.

Това май е един от най-добрите варианти, приемаш и после в коша. Малко темата звучи сякаш искаме все да ни се подарява нещо скъпо и лъскаво за много пари, но просто е добре да бъде безопасно, а цената да е след това, като не можем да си го позволим, по-добре плодове.

29 Апр 2015, 09:55

Rali_hr написа:Хората го гледат от тази гледна точка да с подарили нещо, но е и неуважително да го изхвърлиш, кофти история като цяло.

То хубаво кофти, но пък детето ти да се търкаля с играчка, която мирише на евтина пластмаса и един Господ знае още на какво - мерси, по-добре без уважение!

06 Юли 2015, 13:46

Аз започнах да избирам и се чудя какви играчки са най-походящи, дървените хубаво са ЕКО но от друга страна са тежки и доста може да пострада детето от тях..

07 Юли 2015, 10:18

Mon_ton написа:Аз започнах да избирам и се чудя какви играчки са най-походящи, дървените хубаво са ЕКО но от друга страна са тежки и доста може да пострада детето от тях..

Просто избирай по-скъпи играчки, не купувай такива за левчета, вземай ги от специализираните магазини за бебешки неща или за играчки и няма да имаш проблеми. Ние все още избягваме дървените неща у нас, въпреки че малкия е на 6г. все още може да се пребие с някое дърво. Внимавай с малките частици!

09 Юли 2015, 13:20

shushito написа:
Silvi написа:Не харесвам играчките, които издават силни звуци. Те освен, че стресират децата, стресират и техните родители. Никога не бих купила такава играчка. Харесвам играчки от естествени материи - парцалени кукли и дървени играчки.

Дървените играчки са наистина уникални! Много по-безопасни и здрави от останалите. Ние имаме дървени кубчета, с които строим мнооого високи кули, имаме къщичка за кукли, влакче и домино :) Подходящи са за всякакви възрасти - виждала съм и играчки за кошарката, тоест има и такива за новородени бебчета. Вижте колко са цветни и весели :)

baby toy.jpeg

Ама не пеят, те хубаво се весели ама какво ще им се гледа,дървените играчки са яки колкото да кажеш че си еко :Р

06 Авг 2015, 09:53

Оня ден взех на малкия една дървена количка, ами бръмка си там и толкова. :lol:

07 Авг 2015, 14:25

silver933 написа:Оня ден взех на малкия една дървена количка, ами бръмка си там и толкова. :lol:

Но са много красиви, ние имахме такава въртележка на кошарата, но музикалната беше по-любима! :idea:

07 Авг 2015, 14:55

на мен ми харесват, има доста интересни играчи, които нямат еквивалент на пазара.

10 Авг 2015, 14:28

Snejna написа:на мен ми харесват, има доста интересни играчи, които нямат еквивалент на пазара.

Колко да саи нтересни, най-яките са с батерии!

10 Авг 2015, 15:46

Krum написа:
Snejna написа:на мен ми харесват, има доста интересни играчи, които нямат еквивалент на пазара.

Колко да саи нтересни, най-яките са с батерии!

То е така, защото сме мъже и аз бих си купил от онези огромните джипове с дистанционно, но жената ще ме убие да дам 300 лева за това животинче, но всяко нещо с времето си, едно е да са дървени играчките и детето да е на 3, друго е да е на 10 и пак да си остане с дървените :idea:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6