06 Апр 2012, 15:30
06 Апр 2012, 15:52
06 Апр 2012, 16:15
roshlata написа:Все още не съм купувала играчки, а много ми се искаНе знам за новородено бебче какво да купя, а избора по магазините е толкова голям:roll:
Иначе най-много ми харесват дървените играчки, но те са за по-големи дечица и никак не са евтини. Изобщо всички детски стоки са толкова скъпи, че свят да ти се завие. Родителите са готови на всичко, за да видят усмивка по личицата на техните децаНямам търпение вече да си гушна мъничето - колкото по-малко време остава, толкова по-бавно минава. Все пак ще купя поне 2-3 играчки да има, а след като родя, ще се отнеса по-сериозно към въпроса.
06 Апр 2012, 16:39
09 Апр 2012, 09:35
Silvi написа:Не харесвам играчките, които издават силни звуци. Те освен, че стресират децата, стресират и техните родители. Никога не бих купила такава играчка. Харесвам играчки от естествени материи - парцалени кукли и дървени играчки.
09 Апр 2012, 13:05
10 Апр 2012, 12:35
Silvi написа:Не харесвам играчките, които издават силни звуци. Те освен, че стресират децата, стресират и техните родители. Никога не бих купила такава играчка. Харесвам играчки от естествени материи - парцалени кукли и дървени играчки.
11 Апр 2012, 13:02
21 Апр 2012, 09:09
roshlata написа:Момичета, много ви благодаря за съветитеДоста се почудих преди да се регистрирам във форума, но съм безкрайно щастлива, че ви "срещнах"!
Вчера купих първите играчки за бебаМузикална въртележка с различни животинки от джунглата - маймунка, лъвче, слонче и все в различни цветове. Много е красива и пъстра, а мелодийката й е много нежна. Купих и още една играчка от бебешки плюш - луна със спящо мече върху нея, която също е музикална и има връзки, та мисля и нея да я завържа на кошарката. Едвам се сдържах да не купя поне още няколко неща:lol: Вече съм изпаднала в една много приятна еуфория и всичко става много по-реалистично, защото вкъщи започват лека полека да се събират бебешки вещи... Много е приятно и го пожелавам на всеки, защото това наистина е най-голямото щастие на земята!
24 Апр 2012, 11:11