Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
Правила на форума
Добави отговор

Re: По какъв начин бихте уголемили пениса си?

08 Май 2015, 15:24

silver933 написа:Жените трябва да са тези, които да подемат инициативата по уголемяването на пениса на мъжа си! :mrgreen: :!: :!: :!:

Да, особено с разни опъвателно разпъвателни упражнения :)

22 Май 2015, 11:21

Някои нямаме нужда от подобни манипулации, жените са винаги много доволни от мен, природата добре ме е дарила, а съм много горд с моите 20 санта.. :twisted:

22 Май 2015, 12:28

кора-бия написа:Някои нямаме нужда от подобни манипулации, жените са винаги много доволни от мен, природата добре ме е дарила, а съм много горд с моите 20 санта.. :twisted:

Ухууу :mrgreen: Ама много си скромен да знаеш обаче ;)

03 Юни 2015, 10:04

Lili_pili написа:
кора-бия написа:Някои нямаме нужда от подобни манипулации, жените са винаги много доволни от мен, природата добре ме е дарила, а съм много горд с моите 20 санта.. :twisted:

Ухууу :mrgreen: Ама много си скромен да знаеш обаче ;)

Ела да ти покажа, ако не вярваш ;)

03 Юни 2015, 11:47

Ще защитя ЛИли-пили и ще кажа, че ние и на снимки вярваме, доверчиви сме, нали, Лили? :lol:

Re: Капсули за уголемяване на пениса

05 Юни 2015, 11:13

Ами хората се стремят да имат голям и това е, най-важното от салатата е краставицата.

05 Юни 2015, 13:40

Дали действат наистина?

05 Юни 2015, 14:37

Slavena написа:Дали действат наистина?

Стават, стават и тези за уголемяване на бюста също стават, пробвай ги в комбинация за най-добър ефект.

05 Юни 2015, 15:20

Локумът написа:
Slavena написа:Дали действат наистина?

Стават, стават и тези за уголемяване на бюста също стават, пробвай ги в комбинация за най-добър ефект.

:lol: :lol: :lol: :lol: не знам какъв трябва да си че да ти се комбинират двете лекарства. :)

05 Юни 2015, 17:24

Не мисля, че могат да навредят, имам едно бивше гадже, което беше доста комплексирано заради размера си трябва да му кажа да пробва. :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 24