LUSI123 написа:KATO MALKA hodih na zabolekar za prav pat bqh na 7 i me be6e mn strah trqbva6e dami napravi edna plomba mama me darje6e za raka sednah na stola i samo kato vidqh ma6inkata stanah ot stola i se opitah da izbqgam na mama me hvana i mi kaza nese boi nqma ni6to stra6no vsi4ki hodqt na zabolekar uspokoi me nqkaksi i sednah ot togava o6te mee strah i neiskam da hodq na zabolekar mejdu drugoto davi kaja na skoro si napravih remont na pokriva mn se 4udeh koi maistori da izvikam popitah seseda i toi mi prepora4a edni mn mili mom4eta koito si razbirat ot rabotata razkriha celiq pokriv i smeniha vsi4ki izgnili daski slojiha 4erna hartiq i prerediha keremidite za 3 dni a pokriva e 350kv ostanah mn dovolna ako nqkoi ima nujda ot remont na pokriva prepora4vam vi daim zvannete eto vi tel 0898 833 170 lubo
Направо ме разби

Сега за първото посещение при зъболекар - не чакайте детето ви да стане на 3 години, защото ще е прекалено късно. Всички деца обожават бонбони, шоколади и всичко сладко, което им се изпречи на пътя. Вие, мамите, може и да не им разрешавате всеки ден да ги хапват, но бабите... бабите са друго нещо