В този раздел на нашия форум можете да задавате въпроси, свързани с нездравословни навици и предпазване от заболявания, да споделяте мнения и да получите съвет - недостиг на витамини и минерали, подсилване на имунитета, ваксини и имунизации, отказване от алкохол и тютюнопушене.
Добави отговор

Re: Алкохол и цигари или...карта за фитнес?

29 Ное 2016, 00:55

Твърдо за фитнес картата, Алкохла от време на време само, а цигарите за мен са пълна простотия, вреда за организма и съответно излишно даване на пари. :)

29 Ное 2016, 09:14

Защо не мислеха повече хора като теб!

Re: Мъртвец ме гледа от кутията с цигари

29 Ное 2016, 14:59

exotic написа:То се знаеше още от началото, че няма да има никакъв ефект от тези картинки. Тъпи идеи, измислени, за да оправдаят някаква дейност и уж превенция.

И да се вложат едни пари и едни глупости! Няма никакъв ефект, да малко ми е по-грозно да виждам такива кутии, но това хич не ме отказа. :lol: Само си избирам по-приятна картинка за гледане, да речем някое свито бебе, или дете с цигара в устата. :lol:

01 Дек 2016, 13:15

Harmony написа:Защо не мислеха повече хора като теб!

Защото фитнеса иска да излизаш, да си губиш времето, да се мориш, пък цигарата си я палиш когато ти е удобно. :mrgreen:

02 Дек 2016, 11:05

напоследък се чувствам идеално, че не трябва да избирам от изброеното - просто правя и трите неща. :lol: Толкова години не бях пушил, но накрая и аз се запалих, за пиенето никога не съм бил активен пияч, ама от време на време, а фитнеса ми е най-голямата слабост.

Re: Мъртвец ме гледа от кутията с цигари

02 Дек 2016, 16:27

Сега и като ги увеличат от новата година картинките ще им се струват бял кахър :lol: .

04 Дек 2016, 17:47

Голяма грешка си направил. Аз пуша от 10 години и искам много да ги спра. За тази цел си купих електронна цигара от https://7puffs.bg/ . Като цяло е по-добрият вариант от обикновените цигари. След Нова година ще се опитам да не се връщам към обикновените цигари и ще се насоча повече към спорта, дано е за добро.

Re: Как спряхте да пушите цигари?

14 Дек 2016, 13:31

Най-трудно е даси намериш воля, с която да направиш определено нещо, то я се получи, я не. :roll: По-скоро някой път става, друг път не се получава, важното е само да се има предвид, че малко или много трябва да се пробва нещо и туко виж донесе резултат. С цигарите най-лесно е спирането, не е като при храененето за изпитваш чак дискомфорт да ти става зле. Когато не си пушил, го отлагаш просто за по-късно.

14 Дек 2016, 15:30

Казваш си : "Едни цигари ли ще ме управляват мене!" и като си стъпиш на врата и се запънеш, ги спираш :grin: .

14 Дек 2016, 16:46

mangusta написа:Казваш си : "Едни цигари ли ще ме управляват мене!" и като си стъпиш на врата и се запънеш, ги спираш :grin: .

То си го казваш и после отлагаш за утре и така тва утре никога не идва. :mrgreen:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16