15 Окт 2015, 09:32
Yunona написа:Така, както е поставен въпросът, е много трудно да се даде смислен и добър отговор. Много зависи от предпочитанието към определени продукти, начини на обработка, любими вкусове...
Всеки продукт може да бъде приготвен здравословно и вкусно.
Ако посочите любими продукти, по-лесно ще получите съвети и идеи.
Иначе клишетата са ясни - много зеленчуци, плодове, сухо месо, риба... Да, но какво точно? Дайте жокер
15 Окт 2015, 10:32
15 Окт 2015, 11:56
15 Окт 2015, 12:27
Lilly_milly написа:Предпочитам пресните зеленчуци на салатка овкусени с лимонче и зехтин, нищо претенциозно и твърде екзотично, апък си става много бързо и засища предостатъчно!
15 Окт 2015, 12:39
15 Окт 2015, 14:35
Lilly_milly написа:Предпочитам пресните зеленчуци на салатка овкусени с лимонче и зехтин, нищо претенциозно и твърде екзотично, апък си става много бързо и засища предостатъчно!
15 Окт 2015, 15:05
sofi_black написа:А с какво друго комбинирате червеният боб, когато го слагате в салати, освен със зелена такава?
15 Окт 2015, 15:19
15 Окт 2015, 16:47
sofi_black написа:А с какво друго комбинирате червеният боб, когато го слагате в салати, освен със зелена такава?
15 Окт 2015, 17:07
Yunona написа:sofi_black написа:А с какво друго комбинирате червеният боб, когато го слагате в салати, освен със зелена такава?
Червеният боб е почти задължителна съставка на всяка мексиканска салатаКомбинация в мексикански стил - червен боб (може и малко бял за цвят и разкош), царевица, авокадо, тънко нарязана червена чушка, домат, червен лук, магданоз. Дресинг - сол, лимон и зехтин.
Червен боб с киноа, грилован патладжан, печена червена чушка, зелени подправки по желание - перфектна протеинова бомба!
Червен боб, краставица, домат, лук, магданоз, маслинки и лек млечен дресинг.