10 Дек 2015, 17:26
Mon_ton написа:Аз пък смятам, че има значение какви са лъжите. :))) Затова дали да ги простим, или не. :) Дали да им се "вържем" или да не го направим. :)
18 Дек 2015, 10:52
Mon_ton написа:Аз пък смятам, че има значение какви са лъжите. :))) Затова дали да ги простим, или не. :) Дали да им се "вържем" или да не го направим. :)
18 Дек 2015, 11:34
Pipilota написа:Mon_ton написа:Аз пък смятам, че има значение какви са лъжите. :))) Затова дали да ги простим, или не. :) Дали да им се "вържем" или да не го направим. :)
Може, разбира се!Но в повечето случаи аз лично смятам, че лъжите не са хич за добро, ако може без тях по-хубаво. Но ако излъжеш нещо от типа "да да, сутринта изхвърлих боклука", а той стои още на терасата не мисля, че е кой знае колко фатално.
29 Дек 2015, 12:21
Mon_ton написа:Pipilota написа:Mon_ton написа:Аз пък смятам, че има значение какви са лъжите. :))) Затова дали да ги простим, или не. :) Дали да им се "вържем" или да не го направим. :)
Може, разбира се!Но в повечето случаи аз лично смятам, че лъжите не са хич за добро, ако може без тях по-хубаво. Но ако излъжеш нещо от типа "да да, сутринта изхвърлих боклука", а той стои още на терасата не мисля, че е кой знае колко фатално.
Мога да простя, стига като се прибере да изхвърли боклука.
08 Яну 2016, 16:50
Fancy написа:Локумът написа::roll: Затова е най-добре да не се доверявате много на хората, винаги като си имате едно на ум, няма да ви дреме особено кой какъв лъжец го играе ;)
Какво означава да се довериш на някого, да имаш очаквания от него? Ами май е по-лесно да нямаш от никого, независимо дали ти е близък или човек, който си срещнал току-що, а защо да не си открит и честен пред хората, толкова ли е страшно?
08 Яну 2016, 18:08
Fancy написа:Локумът написа::roll: Затова е най-добре да не се доверявате много на хората, винаги като си имате едно на ум, няма да ви дреме особено кой какъв лъжец го играе ;)
Какво означава да се довериш на някого, да имаш очаквания от него? Ами май е по-лесно да нямаш от никого, независимо дали ти е близък или човек, който си срещнал току-що, а защо да не си открит и честен пред хората, толкова ли е страшно?
25 Яну 2016, 16:09
25 Яну 2016, 16:33
25 Яну 2016, 16:35
svetlozara написа:Има и мъже, които са сърдят, ако някое задължение се е забавило, затова може да се слъгва по малко. :) Зависи кой лъжеш. :) На ме ми се случва да лъжа майка ми, че съм яла, пила и спала нормално.![]()
![]()
16 Фев 2016, 17:42