Добави отговор

Re: Могат ли лъжите да влияят на здравето ми?

04 Май 2015, 12:41

Pipilota написа:Уви, и тези ги има. Но добрата новина е, че не всички се раждаме със счупен корпус. Просто на някои им се пука някъде по пътя :)

Не знам в кой момент хората стават лъжци! Може би когато ги налегнат тийн годините и малко след това осъзнаят, че животът не е това, което си представят и почват да компенсират от някъде. :roll:[/quote]
И аз тъй мисля, като осъзнаят, че нещата че не са много розАви и им става ясно, че е доста тъжно положението. Но вече като стигнеш до това да живееш в измислен свят няма да ти пречи лъжата нито да ти влошава здравето. :)

07 Май 2015, 10:46

kauda написа:Лъжите мислите ли че се възпитават ?:)

Възпитават още лъжи, безочливост и нахалство. ;)

07 Май 2015, 19:32

Filipa написа:
kauda написа:Лъжите мислите ли че се възпитават ?:)

Възпитават още лъжи, безочливост и нахалство. ;)
Мисля, че могат и да възпитат до някаква степен! Да не си такъв е едното, второто е че понякога може да им аи благородни лъжи :)

08 Май 2015, 11:37

Това да се поболееш от едно предложение забрак не е работа, bojo доказва отсега, че бракът е вреден за здравето. :mrgreen:

08 Май 2015, 15:13

Бе като си повярваш вече няма какво да ти попречи на здравето, там вече става въпрос за идиотизъм :)

08 Май 2015, 16:26

Локумът написа:Бе като си повярваш вече няма какво да ти попречи на здравето, там вече става въпрос за идиотизъм :)

Имам много познати, които си вярват в лъжите, чак е смешно като ги видиш какви безумия говорят само и само да бъдат интересни на околните.

Re: Познавате ли патологични лъжци и как се справяте с тях?

14 Май 2015, 14:01

fawla написа:Вече ми се иска да излъжа някой, ама от сърце и душа! :lol:
Давай, не се срамувай, лошо няма да послъгваш от време на време. :mrgreen:

14 Май 2015, 15:17

Lisica написа:
Локумът написа:Бе като си повярваш вече няма какво да ти попречи на здравето, там вече става въпрос за идиотизъм :)

Имам много познати, които си вярват в лъжите, чак е смешно като ги видиш какви безумия говорят само и само да бъдат интересни на околните.

Аз също познавам хора, които освен че лъжат, ами те и убеждават, че ти грешиш, тяхната лъжа е по-истинска! :?

14 Май 2015, 15:38

Лошо няма понякога да послъжем малко, че се случва е факт и не можемд а го отречем, но ако се докараме до главоболие и повръщане е време да спрем. Тъй че действай по-скоро, за да не съсипеш връзката и здравето си.

17 Май 2015, 10:51

Lisica написа:

Това е много тъжно, сякаш ако са себе си няма да са интересни на останалите, което често е лъжа.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16