10 Дек 2015, 17:23
Harmony написа:Jully написа:хехехе, няма начин, а ние с каката и с бебето, което очакваме съвсем скоро да се роди направо не знам какъв секс ще правим в скоро време, а и от месец сме на сухо. :)
Да, покрай бременността май при всички е най-тегаво, но се преживява, а и сякаш тази ти енергия отива другаде, не ти остава много време да се сещаш за това!
30 Дек 2015, 14:13
Monika_Spasova написа:Slavena написа:Monika_Spasova написа:За мен една от най-опасните не знам защо съм решила, че е 69, то е голяма аеробика това за жената.
Кое е лошото на 69, няма опасност да се случи нищо, опасно е в банята примерно.
Е в банята прави ако правите 69 наситина ще е опасно. Ами мен не ме кефи.. ;)
04 Яну 2016, 15:57
04 Яну 2016, 16:06
MollyDolly написа:Стига бе хора, жени, толкова ли да сте схванати, че да не можете да надкрачите партньора си![]()
18 Яну 2016, 16:27
Mon_ton написа:Rali_hr написа:Mon_ton написа:Кои пози биха ни сближили повече от традиционно използваните, Мисионерската май е най-сближаващата поза и с най-голяма интимност.
Нали знаеш защо се нарича мисионерска - да си свършиш мисията там..
Да, но все пак всичко се случва лице в лице с изключителна близост, не мисля, че кучешката би спомогнала, да станем с по-силна връзка :)
19 Яну 2016, 11:32
kauda написа:Mon_ton написа:Rali_hr написа:Нали знаеш защо се нарича мисионерска - да си свършиш мисията там..
Да, но все пак всичко се случва лице в лице с изключителна близост, не мисля, че кучешката би спомогнала, да станем с по-силна връзка :)
Макар че ако се гледа от гледна точка на интимността и това, което си готова да дадеш и покажеш, то определено е повече от една мисионерска поза, тъй че може да спомогне за интимността. :)
20 Яну 2016, 17:21
maminka написа:Но и лице в лице, не зная доколко би създала силна връзка, затова пък обожавам да съм с гръб към него, така се чувствам защитена и е страшно приятно, а той от силната стана
20 Яну 2016, 18:35
21 Яну 2016, 16:24
fawla написа:Аз предпочитам да виждам партньора ми и да го гледам в очите, не обичам да съм с гръб, но го правя за общото удоволствие, определено не смятам, че е начина да се сплотим емоционално повече.
18 Фев 2016, 16:23