Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
29 Яну 2015, 12:21
Е, да ама ей така дас и вземеш да си пиеш, на мен ми се вижда странно и опасно и си мисля, че е горчиво.
29 Яну 2015, 14:24
Lollipop написа:Е, да ама ей така дас и вземеш да си пиеш, на мен ми се вижда странно и опасно и си мисля, че е горчиво.

Хахаха, луди ли сте бе хора, какво сте се наплашили от едно цвете, не е опасно, аз съм пила алое, не продължително само веднъж съм си взимала и ми хареса на вкус, не е горчиво, но има специфичен вкус, сега гледам, обаче, че са пуснали някакви сокове от алое вера с различни вкусове, за да се убие странното, явно и за да е по-поносимо за деца и за хора, които не си падат по вкуса
29 Яну 2015, 14:40
Не съм пила никога, но май съм опитвала на сок, т.е. чисто истинско алое не съм опитвала, може би ще е полезно за храносмилането, но не знам да има някакви чудотворни неща, не съм запозната с него.
29 Яну 2015, 16:49
Пил съм като малък, уж за подсилване на имунитета, но повече не съм. Не знаех, че още се пие, а от къде как и защо се беше намерило това алое, едни Господ знае
29 Яну 2015, 17:55
Опитвала съм го , но има много странен вкус и се отказах изобщо не ми хареса..
30 Яну 2015, 16:56
Не е чак толкова особен вкуса, но го няма навсякъде, иначе на мен ми действа доста добре и енергизиращо, и ободряващо
30 Яну 2015, 17:17
annydance написа:Не е чак толкова особен вкуса, но го няма навсякъде, иначе на мен ми действа доста добре и енергизиращо, и ободряващо

Е, то направо не е причина за нещастие, в наши дни всичко се намира в интернет, което е супер, мисли си едно време как са намирали нещата, като е нямало - нямало е.
04 Фев 2015, 15:33
Мен ме е страх да рискувам, от къде да знам дали алоето ми е ядливо, иначе имам едно у нас, но не бих рискувала.
04 Фев 2015, 15:43
Kremiliya написа:Мен ме е страх да рискувам, от къде да знам дали алоето ми е ядливо, иначе имам едно у нас, но не бих рискувала.
И аз няма да рискувам, имам едно алое у нас, ама де да го знам какъв вид е!
04 Фев 2015, 15:49
Пробва ли през сокоизстисквачка и колко сок изкара и от колко листа?