Neven498 написа:Ако си ментално нестабилен, към всичко можеш да се пристрастиш.
И без да си нестабилен, когато започваш да погрозняваш, а виждаш, че има и друг начин, просто взимаш решение по кой път и накъде

Neven498 написа:Ако си ментално нестабилен, към всичко можеш да се пристрастиш.
Gorica23 написа:Аз от няколко години си правя процедури, не бих казала, че съм се пристрастила.
Спрямо нуждите ми, се подлагам един или два пъти в годината.
Това за което говорите, по - скоро се отнася за пластичната хирургия.
Gorica23 написа:Аз от няколко години си правя процедури, не бих казала, че съм се пристрастила.
Спрямо нуждите ми, се подлагам един или два пъти в годината.
Това за което говорите, по - скоро се отнася за пластичната хирургия.
Neven498 написа:Онзи ден гледах една статия за разни холивудски знаменитости, които са се съсипали с пластична хирургия. Най-фрапиращата беше Jocelyn Wildenstein. Надявам се във форума да няма дами, които приличат на нея след посещение при дерматолога/козметика/пластичния си хирург.
Neven498 написа:Онзи ден гледах една статия за разни холивудски знаменитости, които са се съсипали с пластична хирургия. Най-фрапиращата беше Jocelyn Wildenstein. Надявам се във форума да няма дами, които приличат на нея след посещение при дерматолога/козметика/пластичния си хирург.
Mamacita написа:Neven498 написа:Онзи ден гледах една статия за разни холивудски знаменитости, които са се съсипали с пластична хирургия. Най-фрапиращата беше Jocelyn Wildenstein. Надявам се във форума да няма дами, които приличат на нея след посещение при дерматолога/козметика/пластичния си хирург.
Абе тя тази дама е на 74, нормално да е съсипана, след като иска да изглежда на 30 постоянниама представете си хората с големи възможности, щом в ден момент изглеждат по такъв начин, как да се довериш на хирург от България
Mon_ton написа:Neven498 написа:Онзи ден гледах една статия за разни холивудски знаменитости, които са се съсипали с пластична хирургия. Най-фрапиращата беше Jocelyn Wildenstein. Надявам се във форума да няма дами, които приличат на нея след посещение при дерматолога/козметика/пластичния си хирург.
Именно тя, мъжът ѝ много харесвал котките, тя правила всичко възможно, за да се доближи до вина на любимите му животни, е явно не е успяла.
Gorica23 написа:То и Брус Дженър след два брака и енти брой деца си е сменил пола, но това не означава, че аз трябва да си ходя сбръчкана...
Всеки луд с номера си, важното е хората да се чувстват добре и пълноценни.
Fancy, процедурите, на които се подлагам нямат нищо общо с пристрастяването. Давам си сметка, че с напредването на възрастта ще станат по-интензивни, но на този етап съм се ограничила в освежителни и стимулиращи, които седят напълно естествено и не променят по никакъв начин външния ми вид, само изглеждам добре за годините ми.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта