Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Мнениеот moni.sparrow » 29 Май 2015, 13:49

Neven498 написа:Ако си ментално нестабилен, към всичко можеш да се пристрастиш. :)

И без да си нестабилен, когато започваш да погрозняваш, а виждаш, че има и друг начин, просто взимаш решение по кой път и накъде :idea:
moni.sparrow

Мнениеот Gorica23 » 29 Май 2015, 14:47

Аз от няколко години си правя процедури, не бих казала, че съм се пристрастила.
Спрямо нуждите ми, се подлагам един или два пъти в годината.
Това за което говорите, по - скоро се отнася за пластичната хирургия.
Gorica23

Мнениеот Neven498 » 29 Май 2015, 15:22

Gorica23 написа:Аз от няколко години си правя процедури, не бих казала, че съм се пристрастила.

Не е задължително. Знам за случаи, в които девойка се връща поне по два-три пъти за доуголемяване на устните с киселина. Просто в един момент ескалира до пластична хирургия.
Аватар
Neven498

Мнениеот Fancy » 29 Май 2015, 15:37

Gorica23 написа:Аз от няколко години си правя процедури, не бих казала, че съм се пристрастила.

Не съм убедена, все пак не правиш по една процедура, а серия от такива :idea:
Fancy

Мнениеот Neven498 » 01 Юни 2015, 12:40

Онзи ден гледах една статия за разни холивудски знаменитости, които са се съсипали с пластична хирургия. Най-фрапиращата беше Jocelyn Wildenstein. Надявам се във форума да няма дами, които приличат на нея след посещение при дерматолога/козметика/пластичния си хирург. ;)
Аватар
Neven498

Мнениеот Mamacita » 01 Юни 2015, 13:31

Neven498 написа:Онзи ден гледах една статия за разни холивудски знаменитости, които са се съсипали с пластична хирургия. Най-фрапиращата беше Jocelyn Wildenstein. Надявам се във форума да няма дами, които приличат на нея след посещение при дерматолога/козметика/пластичния си хирург. ;)

Абе тя тази дама е на 74, нормално да е съсипана, след като иска да изглежда на 30 постоянни :!: ама представете си хората с големи възможности, щом в ден момент изглеждат по такъв начин, как да се довериш на хирург от България :mrgreen:
Mamacita

Мнениеот Mon_ton » 01 Юни 2015, 13:58

Neven498 написа:Онзи ден гледах една статия за разни холивудски знаменитости, които са се съсипали с пластична хирургия. Най-фрапиращата беше Jocelyn Wildenstein. Надявам се във форума да няма дами, които приличат на нея след посещение при дерматолога/козметика/пластичния си хирург. ;)

Именно тя, мъжът ѝ много харесвал котките, тя правила всичко възможно, за да се доближи до вина на любимите му животни, е явно не е успяла. :mrgreen:
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Neven498 » 02 Юни 2015, 13:28

Mamacita написа:

Абе тя тази дама е на 74, нормално да е съсипана, след като иска да изглежда на 30 постоянни :!: ама представете си хората с големи възможности, щом в ден момент изглеждат по такъв начин, как да се довериш на хирург от България :mrgreen:

Не съм убедена дали просто не е сериозно повредена някъде в главата. ;)

Mon_ton написа:

Именно тя, мъжът ѝ много харесвал котките, тя правила всичко възможно, за да се доближи до вина на любимите му животни, е явно не е успяла. :mrgreen:

Четох, че я зарязал, а тя просто искала да се разкраси... Добре, че е избягал май. ;)
Аватар
Neven498

Мнениеот Gorica23 » 02 Юни 2015, 17:12

То и Брус Дженър след два брака и енти брой деца си е сменил пола, но това не означава, че аз трябва да си ходя сбръчкана... :)
Всеки луд с номера си, важното е хората да се чувстват добре и пълноценни.

Fancy, процедурите, на които се подлагам нямат нищо общо с пристрастяването. Давам си сметка, че с напредването на възрастта ще станат по-интензивни, но на този етап съм се ограничила в освежителни и стимулиращи, които седят напълно естествено и не променят по никакъв начин външния ми вид, само изглеждам добре за годините ми.
Gorica23

Мнениеот Neven498 » 03 Юни 2015, 14:50

Gorica23 написа:То и Брус Дженър след два брака и енти брой деца си е сменил пола, но това не означава, че аз трябва да си ходя сбръчкана... :)
Всеки луд с номера си, важното е хората да се чувстват добре и пълноценни.

Fancy, процедурите, на които се подлагам нямат нищо общо с пристрастяването. Давам си сметка, че с напредването на възрастта ще станат по-интензивни, но на този етап съм се ограничила в освежителни и стимулиращи, които седят напълно естествено и не променят по никакъв начин външния ми вид, само изглеждам добре за годините ми.

Аз това го разбрах вчера, преди това дори не знаех кой е. Или може би коя :lol: Но пък като гледах интервюто, човекът изглеждаше сравнително добре за годините си. Явно и на него му се отразява благоприятно.
Аватар
Neven498

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим