05 Юни 2015, 15:54
mix_twix написа:Gorica23 написа:На 40, ама един колега се шашна като разбра, мислел че е на 30...
Е, тя изглежда доста старичка да не се лъжем, само като я гримиарт и опънат с фотошопа и се променя изражението, иначе е доста възрастна на вид, аз не я харесвам.
08 Юни 2015, 12:17
08 Юни 2015, 15:25
Gorica23 написа:Луди винаги ще има, говоря за подмладяване като на Анджелина Джоли. Вижте я как изглежда на 40, това без козметични процедури не е възможно.
Всички като я гледаме въздишаме, но стане ли въпрос за нас...
09 Юни 2015, 10:56
Filipa написа:Gorica23 написа:Луди винаги ще има, говоря за подмладяване като на Анджелина Джоли. Вижте я как изглежда на 40, това без козметични процедури не е възможно.
Всички като я гледаме въздишаме, но стане ли въпрос за нас...
Не мисля, че има кой знае какви намеси. Дори не мисля, че има ботокс в лицето си. Сигурно е слагала хиалурон тук-там, да позапълни бръчките. А и на 40 не е стара, даже напротив.
10 Юни 2015, 12:12
10 Юни 2015, 13:41
Filipa написа:Ще видим след още десет години на екран как ще изглежда. Хубав пример за запазена и много добре поддържана за годините си жена е Мерил Стрийп. Много я харесвам.
11 Юни 2015, 11:03
Gorica23 написа:Filipa написа:Ще видим след още десет години на екран как ще изглежда. Хубав пример за запазена и много добре поддържана за годините си жена е Мерил Стрийп. Много я харесвам.
Е, тя ми е една от фаворитките, като я гледам имам усещането, че не се възприема насериозно, отнася се със самоирония, можеби затова изглежда толкова добре…
11 Юни 2015, 17:30
12 Юни 2015, 10:02
Pacienti написа:Колкото и да ми харесва Мерил Стрийп, не можете да ме убедите, че няма намеса.
Особено си личи в "Дяволът носи Прада", има и ботокс и хиалурон...
Всичко опира до уменията на доктора, така да го сложи, че да седи естествено.
12 Юни 2015, 11:31
Neven498 написа:Pacienti написа:Колкото и да ми харесва Мерил Стрийп, не можете да ме убедите, че няма намеса.
Особено си личи в "Дяволът носи Прада", има и ботокс и хиалурон...
Всичко опира до уменията на доктора, така да го сложи, че да седи естествено.
Може би феновете на пластичната хирургия и естетична дерматология в България могат да се успокоят, защото има и доста холивудски нелепости... Като устните на Линдзи Лоън, например. Тук поне нашите звезди спряха да си слагат разни силикони и сериозно пострадалите са няколко (или поне за 2, които се сещам: Галя от "Сатен" и Мария).