Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Re: Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

05 Юни 2015, 15:54

mix_twix написа:
Gorica23 написа:На 40, ама един колега се шашна като разбра, мислел че е на 30... ;)

Е, тя изглежда доста старичка да не се лъжем, само като я гримиарт и опънат с фотошопа и се променя изражението, иначе е доста възрастна на вид, аз не я харесвам.

На черното бяло казвате! И не е само тя, наскоро гледах звезди на червения килим в Кан (близки кадри), мъжете също изглеждаха великолепно, а някои от тях са над 50, само с грим тая работа не става...
Да даде господ всички да изглеждаме така "старички" :)

08 Юни 2015, 12:17

Има голямо значение и начинът на живот. Всички тези по-възрастни актриси са на безброй хранителни режими с висококачествени хранителни добавки, здравословно (може би дори био-базирано) хранително меню... Няма как да не изглеждат свежи, било то и с някоя и друга инжекция ботокс. Мисля, че тук важното е желанието да се поддържаш и да инвестираш максимално в себе си. Тялото, а и духа, се отплащат :)

08 Юни 2015, 15:25

Gorica23 написа:Луди винаги ще има, говоря за подмладяване като на Анджелина Джоли. Вижте я как изглежда на 40, това без козметични процедури не е възможно.
Всички като я гледаме въздишаме, но стане ли въпрос за нас...

Не мисля, че има кой знае какви намеси. Дори не мисля, че има ботокс в лицето си. Сигурно е слагала хиалурон тук-там, да позапълни бръчките. А и на 40 не е стара, даже напротив. ;)

09 Юни 2015, 10:56

Filipa написа:
Gorica23 написа:Луди винаги ще има, говоря за подмладяване като на Анджелина Джоли. Вижте я как изглежда на 40, това без козметични процедури не е възможно.
Всички като я гледаме въздишаме, но стане ли въпрос за нас...

Не мисля, че има кой знае какви намеси. Дори не мисля, че има ботокс в лицето си. Сигурно е слагала хиалурон тук-там, да позапълни бръчките. А и на 40 не е стара, даже напротив. ;)

Така де, точно това казвамхе. Доста свежа е даже!

10 Юни 2015, 12:12

Ще видим след още десет години на екран как ще изглежда. Хубав пример за запазена и много добре поддържана за годините си жена е Мерил Стрийп. Много я харесвам.

10 Юни 2015, 13:41

Filipa написа:Ще видим след още десет години на екран как ще изглежда. Хубав пример за запазена и много добре поддържана за годините си жена е Мерил Стрийп. Много я харесвам.

Е, тя ми е една от фаворитките, като я гледам имам усещането, че не се възприема насериозно, отнася се със самоирония, можеби затова изглежда толкова добре… :)

11 Юни 2015, 11:03

Gorica23 написа:
Filipa написа:Ще видим след още десет години на екран как ще изглежда. Хубав пример за запазена и много добре поддържана за годините си жена е Мерил Стрийп. Много я харесвам.

Е, тя ми е една от фаворитките, като я гледам имам усещането, че не се възприема насериозно, отнася се със самоирония, можеби затова изглежда толкова добре… :)

Готина е, особено в "Дяволът носи Прада". Има осанка. Колкото до запазеността и - добър пример е дала Филипа. Там обаче съм сигурна, че има и ботокс. :)

11 Юни 2015, 17:30

Колкото и да ми харесва Мерил Стрийп, не можете да ме убедите, че няма намеса.
Особено си личи в "Дяволът носи Прада", има и ботокс и хиалурон...
Всичко опира до уменията на доктора, така да го сложи, че да седи естествено. :)

12 Юни 2015, 10:02

Pacienti написа:Колкото и да ми харесва Мерил Стрийп, не можете да ме убедите, че няма намеса.
Всичко опира до уменията на доктора, така да го сложи, че да седи естествено. :)

Може би феновете на пластичната хирургия и естетична дерматология в България могат да се успокоят, защото има и доста холивудски нелепости... Като устните на Линдзи Лоън, например. Тук поне нашите звезди спряха да си слагат разни силикони и сериозно пострадалите са няколко (или поне за 2, които се сещам: Галя от "Сатен" и Мария).

12 Юни 2015, 11:31

Neven498 написа:
Pacienti написа:Колкото и да ми харесва Мерил Стрийп, не можете да ме убедите, че няма намеса.

Може би феновете на пластичната хирургия и естетична дерматология в България могат да се успокоят, защото има и доста холивудски нелепости... Като устните на Линдзи Лоън, например. Тук поне нашите звезди спряха да си слагат разни силикони и сериозно пострадалите са няколко (или поне за 2, които се сещам: Галя от "Сатен" и Мария).

Не съм убедена за Галя и Мария, че са пострадали от докторите, според мен така искат да изглеждат и се харесват, иначе защо не си направят корекции, възможни са.

Аз да питам, каква процедура е най-удачна за борене с целулита, само със спорт не става...
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 112