Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Re: Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

19 Юни 2015, 11:52

penny написа:
Gorica23 написа:Не съм го гледала това с Гала, но мезотерапията бори целулита на ограничени места.
Както казах препоръчва се около коленете и за бричове. Зависи какво е количеството. :)

Според теб, дали би било подходяща и за двойна брадичка, тъй като това е най-мъчителното място, може да ограничиш до някъде, но в никакъв случай да премахнеш изцяло :( :(

Интересно, не съм се интересувала досега, нямам такъв проблем, ако някой знае да каже, защото е често срещано и сред младите... :)

19 Юни 2015, 13:20

Gorica23 написа:
penny написа:
Gorica23 написа:Не съм го гледала това с Гала, но мезотерапията бори целулита на ограничени места.
Както казах препоръчва се около коленете и за бричове. Зависи какво е количеството. :)

Според теб, дали би било подходяща и за двойна брадичка, тъй като това е най-мъчителното място, може да ограничиш до някъде, но в никакъв случай да премахнеш изцяло :( :(

Интересно, не съм се интересувала досега, нямам такъв проблем, ако някой знае да каже, защото е често срещано и сред младите... :)

Има една друга подобна: topic-t12167.html за мезотерапия ли става въпрос, тъй като не е казано точно наименование :roll:

19 Юни 2015, 15:35

Консултирах се с д-р Каляшева, мезотерапия се прилага срещу целулит на ограничени места.
Процедурата не е една инжекция, а множество такива , като през инжекциите се вливат различни вещества, които разграждат мастните натрупвания. Вливанията не са еднократни, повтарят се през две седмици, като е препоръчителен след процедурата масаж. В понеделник започвам за да смогна преди морето. :)

22 Юни 2015, 14:07

Filipa написа:
Neven498 написа:
Pacienti написа:Нали мезотерапията е за изглаждане на бръчки, как премахва целулита?

Точно това бях гледала в някакво предаване, че след инжектиране на серума изчезва част от целулита в третираната зона, като има и потенциала да заличи пресни стрии.

Да не си гледала Гала преди години? Беше направила една безумна демонстрация, горкото момиче го хвана срам, както го бяха сложили на кушетката пред камерата...

Честно казано нямам много спомени, беше доста отдавна :lol:

За двойна брадичка би трябвало да помогне, там се предполага, че натрупването не е сериозно като тези, които могат да се образуват около бричовете

22 Юни 2015, 16:39

На бричовете, за съжаление, в повечето случаи си е меко казано сериозно, сякаш дамите като трупат слагат първо там, след това на дупе и бедра :( :( ама най-лошо е, че бричовете нямат сваляте, веднъж появили се... остават :|

23 Юни 2015, 11:56

Мисля, че се сваля, но е много трудно. Аз например имам бричове, обаче сякаш повече целулит има по задната част на бедрата ми, точно под дупето. Там имам чувството, че просто няма сваляне!

23 Юни 2015, 14:23

Neven498 написа:Мисля, че се сваля, но е много трудно. Аз например имам бричове, обаче сякаш повече целулит има по задната част на бедрата ми, точно под дупето. Там имам чувството, че просто няма сваляне!

Определено целулита е в пъти по-труден за сваляне от бричовете, те специално сякаш намаляват като свалиш някой и друг килограм, но целулита си личи, дори и да си слаб :idea:

23 Юни 2015, 14:55

Pacienti написа:Консултирах се с д-р Каляшева, мезотерапия се прилага срещу целулит на ограничени места.
Процедурата не е една инжекция, а множество такива , като през инжекциите се вливат различни вещества, които разграждат мастните натрупвания. Вливанията не са еднократни, повтарят се през две седмици, като е препоръчителен след процедурата масаж. В понеделник започвам за да смогна преди морето. :)

Какво стана, чакам да разкажеш.

Neven498 и maminka, нямам бричове, но ми се появи под дупето този гаден целулит :cry:, освен процедури си трябва и спорт.

23 Юни 2015, 16:44

Gorica23 написа:
Pacienti написа:Консултирах се с д-р Каляшева, мезотерапия се прилага срещу целулит на ограничени места.

Какво стана, чакам да разкажеш.

Neven498 и maminka, нямам бричове, но ми се появи под дупето този гаден целулит :cry:, освен процедури си трябва и спорт.

Е, кажете де, аз следя тази тема topic-t12436.html ама никой не вярва, че може и със спорт! :mrgreen:

24 Юни 2015, 14:32

[quote="belleville]Е, кажете де, аз следя тази тема topic-t12436.html ама никой не вярва, че може и със спорт! :mrgreen:[/quote]
Със спорт също де, ама като чукнеш трийсетте и нещата стават пет пъти по-бавно :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 112