09 Окт 2015, 14:17
marsu написа:А до кога можем да разчитаме, че кремовете биха помогнали да се справяме с бръчките?
09 Окт 2015, 16:18
Doktoricata написа:marsu написа:А до кога можем да разчитаме, че кремовете биха помогнали да се справяме с бръчките?
Трябва да се съчетават,правилната грижа за кожата минава през козметика, процедури. От кога се започва е индивидуален процес, моя приятелка искаше да сложи филър в устните, но Каляшева я убеди, че на този етап няма нужда, след няколко години, когато започне остаряване на устата, защото тя стареела първа, ще се прецени ситуацията. При всеки е различно и консултацията с дерматолог за мен е препоръчителна.
09 Окт 2015, 17:03
marsu написа:А до кога можем да разчитаме, че кремовете биха помогнали да се справяме с бръчките?
12 Окт 2015, 14:56
Pacienti написа:marsu написа:А до кога можем да разчитаме, че кремовете биха помогнали да се справяме с бръчките?
Това е медицинска козметика, която се предписва от дерматолог, зависимост от състоянието и нуждите на кожата:
http://www.drkaliasheva.com/news/medits ... na-kozhata
След прегледа ще разказвам подробно!
14 Окт 2015, 15:06
Gorica23 написа:Pacienti написа:marsu написа:А до кога можем да разчитаме, че кремовете биха помогнали да се справяме с бръчките?
Това е медицинска козметика, която се предписва от дерматолог, зависимост от състоянието и нуждите на кожата:
http://www.drkaliasheva.com/news/medits ... na-kozhata
След прегледа ще разказвам подробно!
Не може ли сами да си я купим, защо трябва да ми я предписват!?
16 Окт 2015, 11:38
16 Окт 2015, 15:32
penny написа:Doktoricata написа:marsu написа:А до кога можем да разчитаме, че кремовете биха помогнали да се справяме с бръчките?
Трябва да се съчетават,правилната грижа за кожата минава през козметика, процедури. От кога се започва е индивидуален процес, моя приятелка искаше да сложи филър в устните, но Каляшева я убеди, че на този етап няма нужда, след няколко години, когато започне остаряване на устата, защото тя стареела първа, ще се прецени ситуацията. При всеки е различно и консултацията с дерматолог за мен е препоръчителна.
Така е, но съм чувала, че и дерматолозите да препоръчват около 25 година да се започне с някакви стягащи кремчетакоето ме шокира... доста
23 Окт 2015, 13:31
penny написа:Doktoricata написа:marsu написа:А до кога можем да разчитаме, че кремовете биха помогнали да се справяме с бръчките?
Така е, но съм чувала, че и дерматолозите да препоръчват около 25 година да се започне с някакви стягащи кремчетакоето ме шокира... доста
28 Окт 2015, 17:22
29 Окт 2015, 15:40
Pacienti написа:Как може да изглежда така на 60г.!!!![]()
http://buzzbox.bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D ... %80%D0%B8/