18 Фев 2016, 12:57
Leonora написа:Да, прави сте. Вече разбрах и сама. Откакто ми дадохте линка
прочетох доста от статиите на Д-р Каляшева и си изясних много за естеството на мезотерапията и за колко много неща е приложима.
18 Фев 2016, 16:39
Leonora написа:Leonora написа:Разглеждах информацията за мезотерапиите и попаднах на тази http://www.drkaliasheva.com/services/me ... ya-za-kosa Не знаех, че има мезотерапия и на коса, някой изпробвал ли е? Дали се ползва само за хора с някакви по-тежки болестни проблеми за косопад или може да прилага и по желание за сгъстяване, засилване и въобще съживяване?
Да, има мезотерапия и за коса и е доста ефективна. Братовчедка ми прибягна до такава след реакционен косапад и беше много доволна от резултата. Възстанови си нормалния растеж. Даже доби и един такъв естесвен блясък.
До колкото знам, може всеки да си я прави когато му е изстощена и няма вреди.
19 Фев 2016, 10:51
Lisandra написа:Leonora написа:Leonora написа:Разглеждах информацията за мезотерапиите и попаднах на тази http://www.drkaliasheva.com/services/me ... ya-za-kosa Не знаех, че има мезотерапия и на коса, някой изпробвал ли е? Дали се ползва само за хора с някакви по-тежки болестни проблеми за косопад или може да прилага и по желание за сгъстяване, засилване и въобще съживяване?
Да, има мезотерапия и за коса и е доста ефективна. Братовчедка ми прибягна до такава след реакционен косапад и беше много доволна от резултата. Възстанови си нормалния растеж. Даже доби и един такъв естесвен блясък.
А иначе, такава мезотерапия дали би помогнала при мъж? Не чак оплешивял, ама ако е почнало челото да навлиза в косата от двете страни над слеепоочията. Нали се сещате как... /quote]
При мъжете май е по-различно.Моят се е притеснил нещо, с чувство за хумор казва, че му падат керемидите.
19 Фев 2016, 11:29
19 Фев 2016, 16:05
Lisandra написа:Leonora написа:Leonora написа:Разглеждах информацията за мезотерапиите и попаднах на тази http://www.drkaliasheva.com/services/me ... ya-za-kosa Не знаех, че има мезотерапия и на коса, някой изпробвал ли е? Дали се ползва само за хора с някакви по-тежки болестни проблеми за косопад или може да прилага и по желание за сгъстяване, засилване и въобще съживяване?
А иначе, такава мезотерапия дали би помогнала при мъж? Не чак оплешивял, ама ако е почнало челото да навлиза в косата от двете страни над слеепоочията. Нали се сещате как...
22 Фев 2016, 12:02
[/quote]Pacienti написа:Lisandra написа:Leonora написа:Разглеждах информацията за мезотерапиите и попаднах на тази http://www.drkaliasheva.com/services/me ... ya-za-kosa Не знаех, че има мезотерапия и на коса, някой изпробвал ли е? Дали се ползва само за хора с някакви по-тежки болестни проблеми за косопад или може да прилага и по желание за сгъстяване, засилване и въобще съживяване?
А иначе, такава мезотерапия дали би помогнала при мъж? Не чак оплешивял, ама ако е почнало челото да навлиза в косата от двете страни над слеепоочията. Нали се сещате как...
При мъжете май е по-различно.Моят се е притеснил нещо, с чувство за хумор казва, че му падат керемидите.
Различно, ама друг път, я го вижте Бербатов как "пренареди керемидите". И на тях суетата не им е чужда.
22 Фев 2016, 15:37
Neven498 написа:Leonora написа:Да, прави сте. Вече разбрах и сама. Откакто ми дадохте линка
прочетох доста от статиите на Д-р Каляшева и си изясних много за естеството на мезотерапията и за колко много неща е приложима.
А какво стана с твоята мезотерапия? нали искаше да си направиш на лице, започна ли?
22 Фев 2016, 15:57
23 Фев 2016, 12:40
Rali_hr написа:Leonora написа:Leonora написа:Да, прави сте. Вече разбрах и сама. Откакто ми дадохте линка
Neven498 написа:А какво стана с твоята мезотерапия? нали искаше да си направиш на лице, започна ли?
Още не съм започнала, но се заемам ;) Хареса ми всичко, което прочетох и реших да се доверя на д-р Каляшева , да си запиша час за консултация при нея.
Много добър избор си направила за среща с нея и консулатация. :)
А сега ще препоръчате ли нещо, което да ми оправи едва появилите се бръчки на челото, не ми се иска да стават повече, но вече се виждат. :/ Дали могат да се прикрият с крем или директно за почвам терапиите?
23 Фев 2016, 15:51
Rali_hr написа:Много добър избор си направила за среща с нея и консулатация. :)
А сега ще препоръчате ли нещо, което да ми оправи едва появилите се бръчки на челото, не ми се иска да стават повече, но вече се виждат. :/ Дали могат да се прикрият с крем или директно за почвам терапиите?