Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Re: Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

18 Фев 2016, 12:57

Leonora написа:Да, прави сте. Вече разбрах и сама :smile: . Откакто ми дадохте линка :thankyouyellow: прочетох доста от статиите на Д-р Каляшева и си изясних много за естеството на мезотерапията и за колко много неща е приложима.

А какво стана с твоята мезотерапия? нали искаше да си направиш на лице, започна ли?

18 Фев 2016, 16:39

Leonora написа:
Leonora написа:Разглеждах информацията за мезотерапиите и попаднах на тази http://www.drkaliasheva.com/services/me ... ya-za-kosa Не знаех, че има мезотерапия и на коса, някой изпробвал ли е? Дали се ползва само за хора с някакви по-тежки болестни проблеми за косопад или може да прилага и по желание за сгъстяване, засилване и въобще съживяване?

Да, има мезотерапия и за коса и е доста ефективна. Братовчедка ми прибягна до такава след реакционен косапад и беше много доволна от резултата. Възстанови си нормалния растеж. Даже доби и един такъв естесвен блясък.
До колкото знам, може всеки да си я прави когато му е изстощена и няма вреди.

А иначе, такава мезотерапия дали би помогнала при мъж? Не чак оплешивял, ама ако е почнало челото да навлиза в косата от двете страни над слеепоочията. Нали се сещате как...[/quote]
При мъжете май е по-различно. :roll: Моят се е притеснил нещо, с чувство за хумор казва, че му падат керемидите. :lol:

19 Фев 2016, 10:51

Lisandra написа:
Leonora написа:
Leonora написа:Разглеждах информацията за мезотерапиите и попаднах на тази http://www.drkaliasheva.com/services/me ... ya-za-kosa Не знаех, че има мезотерапия и на коса, някой изпробвал ли е? Дали се ползва само за хора с някакви по-тежки болестни проблеми за косопад или може да прилага и по желание за сгъстяване, засилване и въобще съживяване?

Да, има мезотерапия и за коса и е доста ефективна. Братовчедка ми прибягна до такава след реакционен косапад и беше много доволна от резултата. Възстанови си нормалния растеж. Даже доби и един такъв естесвен блясък.

А иначе, такава мезотерапия дали би помогнала при мъж? Не чак оплешивял, ама ако е почнало челото да навлиза в косата от двете страни над слеепоочията. Нали се сещате как... /quote]
При мъжете май е по-различно. :roll: Моят се е притеснил нещо, с чувство за хумор казва, че му падат керемидите. :lol:

:+1:
Жалко, че Брус Уилис е от по-старото поколение и не се възползвал. Толкова е сладък като млад с коса, а сега вече си е съвсем без покрив :roll: .

19 Фев 2016, 11:29

И сега не е за изхвърляне :grin: . Отива му и така. Някои мъже са големи чаровници и без коса.

19 Фев 2016, 16:05

Lisandra написа:
Leonora написа:

А иначе, такава мезотерапия дали би помогнала при мъж? Не чак оплешивял, ама ако е почнало челото да навлиза в косата от двете страни над слеепоочията. Нали се сещате как...

При мъжете май е по-различно. :roll: Моят се е притеснил нещо, с чувство за хумор казва, че му падат керемидите. :lol:[/quote]
Различно, ама друг път, я го вижте Бербатов как "пренареди керемидите". И на тях суетата не им е чужда. :mrgreen:

22 Фев 2016, 12:02

Pacienti написа:
Lisandra написа:

А иначе, такава мезотерапия дали би помогнала при мъж? Не чак оплешивял, ама ако е почнало челото да навлиза в косата от двете страни над слеепоочията. Нали се сещате как...

Различно, ама друг път, я го вижте Бербатов как "пренареди керемидите". И на тях суетата не им е чужда. :mrgreen:
[/quote]

Аз подкрепям мъжката суета в този аспект. Да можеш да заровиш пръсти в гъста чуплива коса, тип Бандерас :wink: И при жените и при мъжете, косата определено подчертава индивидуалността.

22 Фев 2016, 15:37

Neven498 написа:
Leonora написа:Да, прави сте. Вече разбрах и сама :smile: . Откакто ми дадохте линка :thankyouyellow: прочетох доста от статиите на Д-р Каляшева и си изясних много за естеството на мезотерапията и за колко много неща е приложима.

А какво стана с твоята мезотерапия? нали искаше да си направиш на лице, започна ли?

Още не съм започнала, но се заемам ;) Хареса ми всичко, което прочетох и реших да се доверя на д-р Каляшева , да си запиша час за консултация при нея.

22 Фев 2016, 15:57

Много добър избор си направила за среща с нея и консулатация. :)
А сега ще препоръчате ли нещо, което да ми оправи едва появилите се бръчки на челото, не ми се иска да стават повече, но вече се виждат. :/ Дали могат да се прикрият с крем или директно за почвам терапиите?

23 Фев 2016, 12:40

Rali_hr написа:
Leonora написа:

Neven498 написа:А какво стана с твоята мезотерапия? нали искаше да си направиш на лице, започна ли?

Още не съм започнала, но се заемам ;) Хареса ми всичко, което прочетох и реших да се доверя на д-р Каляшева , да си запиша час за консултация при нея.

Много добър избор си направила за среща с нея и консулатация. :)
А сега ще препоръчате ли нещо, което да ми оправи едва появилите се бръчки на челото, не ми се иска да стават повече, но вече се виждат. :/ Дали могат да се прикрият с крем или директно за почвам терапиите?

Leonora, присъдинявам се към мнението, добро решение за среща с д-р Каляшева. Очакваме да споделиш отзиви от процедурата!!!

Rali_hr, само с крем ме съмнява да могат да се прикрият. То така на изуст няма как акъл да раздаваме, не е ли по-добре и ти да се консултираш при специалист как да постъпиш, докато са новички и малко? Това е момента, когато най-лесно се овладява каквото и да е.

23 Фев 2016, 15:51

Rali_hr написа:Много добър избор си направила за среща с нея и консулатация. :)

Интересно ми е каква ли процедура ще е най-подходяща за леки бръчки? :roll:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 112