26 Май 2015, 12:01
26 Май 2015, 13:38
26 Май 2015, 15:09
26 Май 2015, 16:10
Pacienti написа:Повечето процедури се извършват с игли. Няма как да ти влеят иначе веществата и тук вече си казват думата уменията на лекара.
При мен са се получавали съвсем леки отоци, защото д-р Каляшева работи изключително прецизно и внимателно.
27 Май 2015, 15:18
luchia@marco написа:Pacienti написа:Повечето процедури се извършват с игли. Няма как да ти влеят иначе веществата и тук вече си казват думата уменията на лекара.
При мен са се получавали съвсем леки отоци, защото д-р Каляшева работи изключително прецизно и внимателно.
Фактът, че се получават, мен ме притеснява, но от каква възраст, когато става въпрос бръчки, трябва да се започне с попълването!
27 Май 2015, 15:42
Pacienti написа:luchia@marco написа:Pacienti написа:Повечето процедури се извършват с игли. Няма как да ти влеят иначе веществата и тук вече си казват думата уменията на лекара.
Фактът, че се получават, мен ме притеснява, но от каква възраст, когато става въпрос бръчки, трябва да се започне с попълването!
Строго индивидуално е luchia, аз лично съм привърженик към 40г. и нагоре да се започне с попълването, но има хора с изразени бръчки още от 35г.
Има различни терапии за всяка възраст.
28 Май 2015, 14:28
28 Май 2015, 16:46
nushi.kisyova написа:Gorica23 написа:Смехът е здраве!
Споделих наблюдения за татусите, лично аз нямам, за малко да си направя преди години...
Приятелка има на корема и след раждане положението стана страшно, подложи се на много по - инвазивни методи от естетичната дерматология за да се оправи.
Не съм искала никой да засегна, само споделям опит.
Наистина е страшно, затова трябва да се правят с умисъл, а иначе могат да се правят корекции с още мастило, но при дамите не мисля, че е много удачно!
28 Май 2015, 16:56
mangusta написа:Истина е, че има все повече млади хора с ужасно състарени лица, на колко такива абитуриентки се нагледах,но пък от друга страна си мисля, че ставаш зависим в един момент от подобен тип терапии
29 Май 2015, 10:25
Коцева написа:mangusta написа:Истина е, че има все повече млади хора с ужасно състарени лица, на колко такива абитуриентки се нагледах,но пък от друга страна си мисля, че ставаш зависим в един момент от подобен тип терапии
А какво ще кажете относно това, стана ми и на мен интересно, ако започнеш на 28 да си правиш някакви процедури, след това не ставаш ли зависим от тях?