Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да направим пълна детоксикация на тялото си?

01 Юни 2015, 17:05

Mamacita написа:
annamaria написа:
Lollipop написа:Не че се заяждам, но след като от алоето не се отслабва, то не е ли един от първите признаци на детоксицирането - свалянето на килограмите?

Ами аз отслабнах, но на нито едно от шишетата не пише, че е средство за отслабване или, че се отслабва :roll: Може би защото е вторичен ефект на изчистването на организма и не го пишат :roll:

Добре де, аз съм си невежа в това отношение, ама тогава по какво разбирате, че сте детоксикирани :roll:

Аннамариа казва, че е отслабнала и тя, иначе знам, че ако и кожата ти стане по-хубава то това е ефект, но от друга страна ако имаш главоболие и пъпки = също ти се чистило тялото.

01 Юни 2015, 17:08

наистина много странични ефекти ги дават като в резултат на детоксикацията. :roll:

02 Юни 2015, 11:17

:o Главоболие и пъпки?
Сега ми се обясняват пъпките, които никога не съм имала през живота си :shock: Сериозно ли говорите?
А аз главно за регулиране го почнах, то какво стана :lol:

Re: Идеи за пролетна детоксикация за пречистване и отслабване?

02 Юни 2015, 11:25

Да, разбира се! :P
Да ви питам, наистина ли по време на детоксикация било то с алое или с нещо друго може да ти избият пъпки и да имаш главоболие. Едва ли не това било признак, че наистина си чистиш организма?

02 Юни 2015, 11:39

marsu написа:Аннамариа казва, че е отслабнала и тя, иначе знам, че ако и кожата ти стане по-хубава то това е ефект, но от друга страна ако имаш главоболие и пъпки = също ти се чистило тялото.

Toва и аз съм го чувала - колкото е по-гадно, толкова е по-голям ефекта, но дали е истина не знам. Знам че много страдат от замайване, главоболие, отпадналост, това бил ефекта на пречистването, не знам до кога продължава.

02 Юни 2015, 11:48

Snejna написа:
marsu написа:Аннамариа казва, че е отслабнала и тя, иначе знам, че ако и кожата ти стане по-хубава то това е ефект, но от друга страна ако имаш главоболие и пъпки = също ти се чистило тялото.

Toва и аз съм го чувала - колкото е по-гадно, толкова е по-голям ефекта, но дали е истина не знам. Знам че много страдат от замайване, главоболие, отпадналост, това бил ефекта на пречистването, не знам до кога продължава.

Аз лично мога да кажа, че откакто пия алое наистина избиха някакви пъпки, но въобще не бях направила връзката :) Замайване и отпадналост - не съм забелязала, даже напротив.

02 Юни 2015, 12:33

Snejna написа:

но това тези, които стоят гладни ли ,иначе ако е само да пиеш алое като анамария, надали ще се замаяш :roll:

Re: Идеи за пролетна детоксикация за пречистване и отслабване?

02 Юни 2015, 13:23

annamaria написа:Да, разбира се! :P
Да ви питам, наистина ли по време на детоксикация било то с алое или с нещо друго може да ти избият пъпки и да имаш главоболие. Едва ли не това било признак, че наистина си чистиш организма?

Мисля, че е нормално. Все пак токсините трябва да избият отнякъде. ;)

02 Юни 2015, 13:36

Харесва ми как от диета и здравословно пречистване на тялото стигнахте до масова истерия от пъпки и главоболие :mrgreen:

02 Юни 2015, 13:47

:lol: :lol: :lol: :lol:
Bass написа:Харесва ми как от диета и здравословно пречистване на тялото стигнахте до масова истерия от пъпки и главоболие :mrgreen:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 45