01 Юни 2015, 17:05
Mamacita написа:annamaria написа:Lollipop написа:Не че се заяждам, но след като от алоето не се отслабва, то не е ли един от първите признаци на детоксицирането - свалянето на килограмите?
Ами аз отслабнах, но на нито едно от шишетата не пише, че е средство за отслабване или, че се отслабваМоже би защото е вторичен ефект на изчистването на организма и не го пишат
Добре де, аз съм си невежа в това отношение, ама тогава по какво разбирате, че сте детоксикирани
01 Юни 2015, 17:08
02 Юни 2015, 11:17
02 Юни 2015, 11:25
02 Юни 2015, 11:39
marsu написа:Аннамариа казва, че е отслабнала и тя, иначе знам, че ако и кожата ти стане по-хубава то това е ефект, но от друга страна ако имаш главоболие и пъпки = също ти се чистило тялото.
02 Юни 2015, 11:48
Snejna написа:marsu написа:Аннамариа казва, че е отслабнала и тя, иначе знам, че ако и кожата ти стане по-хубава то това е ефект, но от друга страна ако имаш главоболие и пъпки = също ти се чистило тялото.
Toва и аз съм го чувала - колкото е по-гадно, толкова е по-голям ефекта, но дали е истина не знам. Знам че много страдат от замайване, главоболие, отпадналост, това бил ефекта на пречистването, не знам до кога продължава.
02 Юни 2015, 12:33
Snejna написа:marsu написа:Аннамариа казва, че е отслабнала и тя, иначе знам, че ако и кожата ти стане по-хубава то това е ефект, но от друга страна ако имаш главоболие и пъпки = също ти се чистило тялото.
Toва и аз съм го чувала - колкото е по-гадно, толкова е по-голям ефекта, но дали е истина не знам. Знам че много страдат от замайване, главоболие, отпадналост, това бил ефекта на пречистването, не знам до кога продължава.
02 Юни 2015, 13:23
annamaria написа:Да, разбира се!![]()
Да ви питам, наистина ли по време на детоксикация било то с алое или с нещо друго може да ти избият пъпки и да имаш главоболие. Едва ли не това било признак, че наистина си чистиш организма?
02 Юни 2015, 13:36
02 Юни 2015, 13:47
Bass написа:Харесва ми как от диета и здравословно пречистване на тялото стигнахте до масова истерия от пъпки и главоболие