Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да направим пълна детоксикация на тялото си?

16 Юни 2015, 18:59

Минавайте само на секс, там поне ни токсини има, ни ядене, само душевната удовлетвореност ще ви държи живи. :lol:

17 Юни 2015, 12:08

Локумът написа:Минавайте само на секс, там поне ни токсини има, ни ядене, само душевната удовлетвореност ще ви държи живи. :lol:

До края на живота... :lol: :lol: :lol:

17 Юни 2015, 12:18

Хехехех, ще ме уморите! :mrgreen:
Ако ставаше само така нямаше да има дебели хора, но трябва и акъл.
Сега времето е най-подходящо да се свалят килограми и да се пречиства организма, има толкова много плодове и свежи салати, желание липсва, а и 2-3 дена да се хапват само зеленчуци и плодове не е толкова трудно.

18 Юни 2015, 12:34

Какво ще кажете за детоксикация с пиявици, попаднах на статия с част от интервю с Деми Мур и казваше, че е останала доволна след първите няколко процедури и смята да продължава :roll: вие мислите ли, че наистина би имало ефект? :?

18 Юни 2015, 12:44

exotic написа:Какво ще кажете за детоксикация с пиявици, попаднах на статия с част от интервю с Деми Мур и казваше, че е останала доволна след първите няколко процедури и смята да продължава :roll: вие мислите ли, че наистина би имало ефект? :?

Звучи много гнусно, мен ме е страх от пиявиците! :shock:

18 Юни 2015, 16:15

как пък с пиявици? Деми Мур нормална ли е?!

19 Юни 2015, 16:21

Доста глад бих изгладувала, но не бих се наела да ме човъркат пиявици и да ми смучат кръвта абсурд просто

26 Юни 2015, 10:10

Аз бих хвърлила топа ако трябва да ми сложат пиявици по тялото :lol:

26 Юни 2015, 10:35

renetka написа:Аз бих хвърлила топа ако трябва да ми сложат пиявици по тялото :lol:

:lol: :lol: :lol: То си е доста спек, така е и на мен ми се вижда отвратително! Спомням си едно време до училище продаваха пиявици, бълхи и какво ли още не! Постоянно имаше някое момче, което купуваше и правеше всичко възможно да ги видим отблизо! Няма толкова гнусна история! От тогава изпитвам ужас към тея животни!

26 Юни 2015, 13:31

exotic написа:Какво ще кажете за детоксикация с пиявици, попаднах на статия с част от интервю с Деми Мур и казваше, че е останала доволна след първите няколко процедури и смята да продължава :roll: вие мислите ли, че наистина би имало ефект? :?

За мен е гнусно и противно, не бих се подложила на такова смучене, а и това значи, че трябва да съм на разположение на пиявицата, когато на нея ѝ е кеф.. :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 45