21 Авг 2015, 14:56
Alexandrina написа:имам въпроси,но на първо място какво означава тази BDR процедура? за пръв път чувам за такова понятие.
21 Авг 2015, 15:00
ManiJani написа:Момичета, случайно ми попадна реклама на тези ампули, смятате ли, че биха действали?
21 Авг 2015, 15:59
Yarost написа:ManiJani написа:Момичета, случайно ми попадна реклама на тези ампули, смятате ли, че биха действали?
аз за пръв път разбирам за тези ампули.
21 Авг 2015, 16:37
21 Авг 2015, 16:47
Alexandrina написа:от време на време припалвам по някоя.![]()
иначе кожата ми е проблемна,прави си, каквото си иска и е доста податлива на замърсявания.
24 Авг 2015, 13:46
Alexandrina написа:от време на време припалвам по някоя.![]()
иначе кожата ми е проблемна,прави си, каквото си иска и е доста податлива на замърсявания.
24 Авг 2015, 14:18
Yarost написа:Alexandrina написа:от време на време припалвам по някоя.![]()
а зямисляла ли си се дали цигарките не ти пречат на състоянието на кожата? с какво по принцип подържаш кожата си?
25 Авг 2015, 11:14
Yarost написа:Alexandrina написа:от време на време припалвам по някоя.![]()
а зямисляла ли си се дали цигарките не ти пречат на състоянието на кожата? с какво по принцип подържаш кожата си?
25 Авг 2015, 15:27
Alexandrina написа:Yarost написа:Alexandrina написа:от време на време припалвам по някоя.![]()
е, не мисля. аз не пафкам по кутия на ден все пак! от време на време само. при мен по-скоро си играят роля наследствените фактори. ти пробвала ли си я тази BDR процедура, колко парички вземат за тая работа?
26 Авг 2015, 11:38