04 Сеп 2015, 14:59
Gorica23 написа:Kremiliya написа:Lisandra написа:Ако знаете колко сте прави, отидох за обикновена, микробиологична проверка на влагалище, докторката като разбра, че не съм правила изследване за хламиди, ми препоръча да пуснем, за съжаление се оказа положително, хубавата новина е че е в ранен стадий.
това значи че е пренесена болестта от някъде? Нали се хващат асмо по полов път?
Охо, Kremiliya абсолютно си права, само по полов път става заразяването...![]()
Lisandra, не знам кой е виновникът, но идвамата партньори трябва да се лекуват, за да не си го предават един на друг!
04 Сеп 2015, 15:29
Lisandra написа:
Затова казвам, че сте прави, бившия ме е заразил, това е и една от причините да е бивш.![]()
Сегашния да ми е жив и здрав е голяма душа, отиде на преглед без да мърмори, Каляшева му обясни всичко подробно, сега сме на сухо докато трае лечението, но го понася мъжки!
04 Сеп 2015, 22:42
annamaria написа:една от приятелките ми е споделяла с мен,че мъжа и се подмива с всяко ходене до тоалетна било то и по малка нужда. евала на тоя мъж!
07 Сеп 2015, 11:24
Kremiliya написа:Ето, той е добър пример, че не отнема много време това, да бъдеш с идеална хигиена!
07 Сеп 2015, 11:59
annamaria написа:Kremiliya написа:Ето, той е добър пример, че не отнема много време това, да бъдеш с идеална хигиена!
дааа, и аз така мисля. не е много трудно да отделиш време за личната си хигиена. и както се казва тук, ходят с мазни коси и не им прави вречатление, пък какво остава за другите места. направо трябва да се създаде национална програма за възпитание по лична интимна хигиена.
07 Сеп 2015, 12:39
07 Сеп 2015, 14:31
07 Сеп 2015, 16:17
07 Сеп 2015, 16:23
Pacienti написа:А какво ще кажете за Англия, където пълнят ваната и цялото семейство се изрежда, не ми се мисли за последния...
07 Сеп 2015, 16:36
Lollipop написа:Lisandra написа:
Затова казвам, че сте прави, бившия ме е заразил, това е и една от причините да е бивш.![]()
Сегашния да ми е жив и здрав е голяма душа, отиде на преглед без да мърмори, Каляшева му обясни всичко подробно, сега сме на сухо докато трае лечението, но го понася мъжки!
Тея бивши бе! С извинение, ама все се намира някой смотльо дето да не приема за необходимо да изрязава някои проблеми, щото то нали ще мине!