Интимен проблем - моля за съвет! Грижим ли се за интимното здраве?

Re: Интимен проблем - моля за съвет!

Мнениеот Gorica23 » 08 Сеп 2015, 14:24

Anka написа:Ще стане както в сексът и градът :)) Ще се обади на онзи да му каже, че е с хламидий и той ще тръшне телефона с думиет "знам не ме занимавай" хаха ;)

Не ми се вярва да е чак такъв глупак, но знае ли човек! Това си е сериозно заболяване, води до безплодие, а мъжете както знаем са чувствителни на тази тема... ;)
Gorica23

Мнениеот rabotnata pchela » 08 Сеп 2015, 14:40

Gorica23 написа:
Anka написа:Ще стане както в сексът и градът :)) Ще се обади на онзи да му каже, че е с хламидий и той ще тръшне телефона с думиет "знам не ме занимавай" хаха ;)

Не ми се вярва да е чак такъв глупак, но знае ли човек! Това си е сериозно заболяване, води до безплодие, а мъжете както знаем са чувствителни на тази тема... ;)

И за мъжете ли има този риск?
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Gorica23 » 08 Сеп 2015, 14:53

rabotnata pchela написа:
Gorica23 написа:

И за мъжете ли има този риск?

Да, и за мъжете, някъде бях чела, че увреждат сперматозоидите и след проведено лечение се увеличава шанса за зачеване.
Gorica23

Мнениеот rabotnata pchela » 08 Сеп 2015, 14:55

УЖас, не било хич шега работа това!
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Lisandra » 08 Сеп 2015, 16:59

При полово предаваните болести май няма шега. Като се разделихме, знаех за една изневяра, после разбрах и за други, сега паля свещи, че само с това се отървахме, кога е ползвал презервативи, кога не...
Goricа, трябваше да му кажа, д-р Каляшева беше пределно ясна за рисковете от заболяването, но в началото пак отричаше, чак като споменах стерилитет се опомни, но не мога да бъда сигурна... :mrgreen:
Lisandra

Мнениеот Monika_Spasova » 08 Сеп 2015, 19:43

Lisandra написа:При полово предаваните болести май няма шега. Като се разделихме, знаех за една изневяра, после разбрах и за други, сега паля свещи, че само с това се отървахме, кога е ползвал презервативи, кога не...
Goricа, трябваше да му кажа, д-р Каляшева беше пределно ясна за рисковете от заболяването, но в началото пак отричаше, чак като споменах стерилитет се опомни, но не мога да бъда сигурна... :mrgreen:

ДОбре, че сте се отървали само с малкия дявол както казват хората! Такива като бившия ти трябва да им пришият направо по един презерватив,ч е са опасни същества..
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот Rali_hr » 09 Сеп 2015, 08:23

За щастие аз не мога да се оплача, че някой ми е донесъл някакъв проблем, но не знам как се разправяш после с такъв човек и най-вече факта, че може да има други невинни жертви на неговата простотия.
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Pacienti » 09 Сеп 2015, 11:40

Lisandra написа:При полово предаваните болести май няма шега. Като се разделихме, знаех за една изневяра, после разбрах и за други, сега паля свещи, че само с това се отървахме, кога е ползвал презервативи, кога не...

Направо е за убиване, този човек... :twisted:
Lisandra, извинявай, но на твое място бих си направила и тест за СПИН. Звучи зловещо, но от толкова безотговорен човек всичко може да очакваш!
Pacienti

Мнениеот annamaria » 09 Сеп 2015, 13:46

на този боят ще му е малко. пълен идиот, заслужаващ обществено порицание. как си го търпяла такъв? :twisted: а сега твоето състояние как е?
annamaria

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

Мнениеот annamaria » 09 Сеп 2015, 13:51

Anka написа:
annamaria написа:
Kaya написа:Все пак за това всеки има глава на раменете си и знае или решава дали и как да се грижи за себе си.

да, ама само където не им служи по предназначение тази глава. глупаво е да си млад, красив, а в същото време нехаен за интимното си здраве. то затова все по-млади висят пред венерологията и чакат да стане страшно. :!:

То няма лошо да висят, лошото е ако стане страшно :)

ами именно. чакат да стане страшно, да влезе в последна фаза и тогава се сещат, че трябва да си обърнат внимание. а когато е станало късно се изсква много по-продължително лечение,повече средства,повече нерви, повече време и т. н.
annamaria

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с акушерство и гинекология