Интимен проблем - моля за съвет! Грижим ли се за интимното здраве?

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

Мнениеот annamaria » 10 Сеп 2015, 11:37

Jully написа:И шансовете за усложнения са повече. Хубаво е всичко това, но с тея български здравни осигуровки хората са все по-немарливи към здравето си. Аз също си нося една болежка близо година! :roll:

Какви ти е болежката?

какво им е на здравните осигуровки? говориш за това,че има хора които не са си ги платили? и това ли им служи за оправдание? а иначе могат да си купуват по една кутия цигари на ден.
p.s.в това отношение помните ли какво каза Московски? в случая човекът е прав.
annamaria

Re: Интимен проблем - моля за съвет!

Мнениеот Pacienti » 10 Сеп 2015, 14:12

Lisandra написа:
Snejna написа:Каляшева не ли кожен лекар, защо при нея лекувате болести, характерни за гинеколог?

На гинеколог си ходя, но беше в отпуск. Появи ми се по-силно течение от обикновено, от форума разбрах че тя е и венеролог и отидох веднага на преглед след като разбрах какви ги е вършил бившия ми. Тя ме посъветва да пусна изследване за хламидии.
Сега ще трябва и за хепатит и спин да се изследвам, не ми се мисли... много ми е притеснено! :(

Lisandra, на твое място няма да щадя средства и бих си направила комплексно изследване, това са цени за изследвания:
http://www.drkaliasheva.com/izsledvania
Виж горе вдясно, има пакет полово предавани болести, цената е много добра 85 лв., но ти вече си правила за хламидии и микробиология, така че може и по - малко да излезе.
Pacienti

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

Мнениеот Pacienti » 10 Сеп 2015, 14:29

annamaria написа:
Jully написа:И шансовете за усложнения са повече. Хубаво е всичко това, но с тея български здравни осигуровки хората са все по-немарливи към здравето си. Аз също си нося една болежка близо година! :roll:

Какви ти е болежката?

какво им е на здравните осигуровки? говориш за това,че има хора които не са си ги платили? и това ли им служи за оправдание? а иначе могат да си купуват по една кутия цигари на ден.

Ще ме прощавате, но с липсата на средства си извиняваме немарливостта. Като се появят усложненията става много по скъпо, от къде намират пари тогава!?
annamaria, предполагам че имаш предвид Москов, между другото той е застъпник и на тезата за нуждата от профилактични прегледи, тъй наречената превенция на заболяванията. :!:
Pacienti

Мнениеот Jully » 10 Сеп 2015, 14:33

annamaria написа:

Какви ти е болежката?

Аа, аз не пуша моля ти се, нито пия нито имам някакъв вреден навик. :mrgreen: Да не отместваме темата при Москов, защото ще е безкрайна ;) Не може да плащаш за нещо, което не си ползвал, все едно да си купиш апартамент и да му платиш тока от строежа до наши дни, за да можеш да го ползваш вбъдеще. ;)
А за болежката ми имам някакво схващане в гърба и не мога да се отърва хаха :) не е нещо сериозно, то и затова си търпи търпеливо! :mrgreen:
Аватар
Jully

Мнениеот Jully » 10 Сеп 2015, 14:33

Pacienti написа:
annamaria написа:

Какви ти е болежката?

Ще ме прощавате, но с липсата на средства си извиняваме немарливостта. Като се появят усложненията става много по скъпо, от къде намират пари тогава!?
annamaria, предполагам че имаш предвид Москов, между другото той е застъпник и на тезата за нуждата от профилактични прегледи, тъй наречената превенция на заболяванията. :!:

Всеки очаква, че ще му мине или че може да отложи. :) А нека да не забравяме, че между това какво се прави и какво се говори разлиакта от тук до небето :)
Аватар
Jully

Мнениеот annamaria » 10 Сеп 2015, 14:35

Rali_hr написа:Не мисля, че са повече от 30лв. двете изследвания, а не знам в София, но при нас резултатите излизат обикновено до към 14-16ч. ;) С направление също могат да се направят.

явно в София са малко по-скъпички, но пък виж Pacienti добре я съветва направо да си вземе пакета.то си заслужава,човек да си направи изследвания, та да е спокоен.
annamaria

Мнениеот Jully » 10 Сеп 2015, 14:36

НЕ е толкова 85 лв,поносими са за такъв пакет изследвания и ще си напълно спокойна, че всичко е наред.:)
Аватар
Jully

Мнениеот Pacienti » 10 Сеп 2015, 14:48

Това, според мен е грешно мислене и всеобща заблуда, за която понякога може да се плати с живот.
Не искам да те плаша, но една приятелка я оперираха по спешност в Испания след болежки в кръста. Беше на почивка там, представи си какво преживя... ще има дълго време да се възстановява.
Pacienti

Мнениеот Ваня Стойчева » 10 Сеп 2015, 15:16

Че сме немарливи към здравето си е факт, причините се дължат на много фактори..
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот Gorica23 » 11 Сеп 2015, 11:44

Jully написа:НЕ е толкова 85 лв,поносими са за такъв пакет изследвания и ще си напълно спокойна, че всичко е наред.:)

Даже е малко за тези изследвания, по спомен преди година ми взеха над 100 лв. и то без тест за ХИВ и сифилис.
Lisandra, направо си пусни целия пакет да ти е мирна главата... :!:
Gorica23

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с акушерство и гинекология