Добави отговор

Re: Интимен проблем - моля за съвет!

09 Сеп 2015, 13:59

Lisandra, обади ли му се на този красавец да му кажеш какви ги е посял. :mrgreen:

09 Сеп 2015, 14:28

Pipilota написа:Lisandra, обади ли му се на този красавец да му кажеш какви ги е посял. :mrgreen:

Така му бях набрала, че ако ми беше паднал в ръчичките... :evil:, добре че Каляшева каза, че са в ранен стадий.
Знам, че има нова приятелка, съжалих я и му се обадих. Както вече писах, чак когато споменах, че хламидиите водят до безплодие, поомекна и каза, че ще се прегледа. Силно се надявам. Ние с мъжът ми си пием антибиотиците и сме на сухо докато се оправим.
Pacienti, втрещи ме, за спин не сме се изследвали. :shock:

09 Сеп 2015, 14:44

Lisandra изследвай всичко, след като е бил такъв пакостник + хепатит С, изследванията стават за ден, пуснете си още утре!

09 Сеп 2015, 15:13

Lisandra написа:
Pipilota написа:Lisandra, обади ли му се на този красавец да му кажеш какви ги е посял. :mrgreen:

Така му бях набрала, че ако ми беше паднал в ръчичките... :evil:, добре че Каляшева каза, че са в ранен стадий.
Знам, че има нова приятелка, съжалих я и му се обадих. Както вече писах, чак когато споменах, че хламидиите водят до безплодие, поомекна и каза, че ще се прегледа. Силно се надявам. Ние с мъжът ми си пием антибиотиците и сме на сухо докато се оправим.
Pacienti, втрещи ме, за спин не сме се изследвали. :shock:

леле, нещата загрубяха. ама ти не се шашкай толкова, просто го направи за всеки случай. между другото при доктор Каляшева не можеш ли да си направиш изследвания и за СПИН?

09 Сеп 2015, 15:17

Каляшева не ли кожен лекар, защо при нея лекувате болести, характерни за гинеколог?

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

09 Сеп 2015, 15:59

И шансовете за усложнения са повече. Хубаво е всичко това, но с тея български здравни осигуровки хората са все по-немарливи към здравето си. Аз също си нося една болежка близо година! :roll:

09 Сеп 2015, 17:06

Snejna написа:Каляшева не ли кожен лекар, защо при нея лекувате болести, характерни за гинеколог?

На гинеколог си ходя, но беше в отпуск. Появи ми се по-силно течение от обикновено, от форума разбрах че тя е и венеролог и отидох веднага на преглед след като разбрах какви ги е вършил бившия ми. Тя ме посъветва да пусна изследване за хламидии.
Сега ще трябва и за хепатит и спин да се изследвам, не ми се мисли... много ми е притеснено! :(

09 Сеп 2015, 17:24

Lisandra написа:
Snejna написа:Каляшева не ли кожен лекар, защо при нея лекувате болести, характерни за гинеколог?

На гинеколог си ходя, но беше в отпуск. Появи ми се по-силно течение от обикновено, от форума разбрах че тя е и венеролог и отидох веднага на преглед след като разбрах какви ги е вършил бившия ми. Тя ме посъветва да пусна изследване за хламидии.
Сега ще трябва и за хепатит и спин да се изследвам, не ми се мисли... много ми е притеснено! :(

Не се притеснявай, пусни си ги утре сутринта и до обяд всичко ще е минало :))

10 Сеп 2015, 10:57

rabotnata pchela написа:
Lisandra написа:

Не се притеснявай, пусни си ги утре сутринта и до обяд всичко ще е минало :))

как върви цената на тези изследвания? а и ако Lisandra си ги пусне бързи,може би ще трябва да си задели повечко парички.

10 Сеп 2015, 11:26

Не мисля, че са повече от 30лв. двете изследвания, а не знам в София, но при нас резултатите излизат обикновено до към 14-16ч. ;) С направление също могат да се направят.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 140