08 Сеп 2015, 14:24
Anka написа:Ще стане както в сексът и градът) Ще се обади на онзи да му каже, че е с хламидий и той ще тръшне телефона с думиет "знам не ме занимавай" хаха
08 Сеп 2015, 14:40
Gorica23 написа:Anka написа:Ще стане както в сексът и градът) Ще се обади на онзи да му каже, че е с хламидий и той ще тръшне телефона с думиет "знам не ме занимавай" хаха
Не ми се вярва да е чак такъв глупак, но знае ли човек! Това си е сериозно заболяване, води до безплодие, а мъжете както знаем са чувствителни на тази тема...
08 Сеп 2015, 14:53
rabotnata pchela написа:Gorica23 написа:Anka написа:Ще стане както в сексът и градът) Ще се обади на онзи да му каже, че е с хламидий и той ще тръшне телефона с думиет "знам не ме занимавай" хаха
Не ми се вярва да е чак такъв глупак, но знае ли човек! Това си е сериозно заболяване, води до безплодие, а мъжете както знаем са чувствителни на тази тема...
И за мъжете ли има този риск?
08 Сеп 2015, 14:55
08 Сеп 2015, 16:59
08 Сеп 2015, 19:43
Lisandra написа:При полово предаваните болести май няма шега. Като се разделихме, знаех за една изневяра, после разбрах и за други, сега паля свещи, че само с това се отървахме, кога е ползвал презервативи, кога не...
Goricа, трябваше да му кажа, д-р Каляшева беше пределно ясна за рисковете от заболяването, но в началото пак отричаше, чак като споменах стерилитет се опомни, но не мога да бъда сигурна...
09 Сеп 2015, 08:23
09 Сеп 2015, 11:40
Lisandra написа:При полово предаваните болести май няма шега. Като се разделихме, знаех за една изневяра, после разбрах и за други, сега паля свещи, че само с това се отървахме, кога е ползвал презервативи, кога не...
Goricа, трябваше да му кажа, д-р Каляшева беше пределно ясна за рисковете от заболяването, но в началото пак отричаше, чак като споменах стерилитет се опомни, но не мога да бъда сигурна...
09 Сеп 2015, 13:46
09 Сеп 2015, 13:51
Anka написа:annamaria написа:Kaya написа:Все пак за това всеки има глава на раменете си и знае или решава дали и как да се грижи за себе си.
да, ама само където не им служи по предназначение тази глава. глупаво е да си млад, красив, а в същото време нехаен за интимното си здраве. то затова все по-млади висят пред венерологията и чакат да стане страшно.
То няма лошо да висят, лошото е ако стане страшно